Home Hub uređaj za upravljanje pametnim domom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Home Hub uređaj za upravljanje pametnim domom

Na tabletu se nalazi SmartThings aplikacija koja koristi umjetnu inteligenciju

1.jpg Izvor: Samsung

Samsung Home Hub novi je sustav za upravljanje kućanskim uređajima. Koristi se zaslon osjetljiv na dodir na 8,4-inčnom tabletu s postoljem.

Novi Home Hub omogućava brzi pristup povezanim kućnim uređajima i uslugama na personalizirani način, a donosi poboljšanju razinu povezanosti kao i implementaciju umjetne inteligencije. Inače, Samsung Home Hub je na nedavno održanom CES 2022 osvojio nagradu za inovativnost.

Aplikacija SmartThings koristi se za automatsko stvaranje rješenja u pametnom domu. Pomoću Home Hub uređaja cijela obitelj može efikasnije rješavati i kućanske poslove pomoću intuitivnog sučelja kojem svatko može pristupiti.

Home Hub 2.jpg Izvor: Samsung

Uz Home Hub moguće je upravljanje kućanskim uređajima unutar pametnog doma, a dostupne su i dnevne rutine te popis kućanskih poslova koje članovi kućanstva trebaju obaviti. Povezuje se s bilo kojim uređajem unutar SmartThings ekosustava, uključujući pametne kućanske uređaje koje je proizveo Samsung.

U budućnosti se mogu očekivati dodatne mogućnosti povezivanja s ostalim uređajima pametnog doma poput upravljanja svjetlima ili sustavom zaključavanja vrata. Već sada se uz pomoć umjetne inteligencije omogućuje upravljanje cijelim pametnim domom.

Home Hub 3.jpg Izvor: Samsung

Rješenja uključuju kuhanje, brigu za odjeću, kućne ljubimce, zrak, energiju te tzv. Home Care
Wizard za brigu o cjelokupnom domu. Korisnik može upravljati sučeljem glasovnim naredbama pomoću glasovnog asistenta Bixby, gdje kvalitetan sustav mikrofona omogućava davanje naredbi na
veće udaljenosti unutar doma.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost