FANTASTIČNE NOVE BOJE DualSense bežični upravljači za PS5 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FANTASTIČNE NOVE BOJE DualSense bežični upravljači za PS5

Za konzolu PlayStation 5 upravljači dolaze u bojama Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple

Galaxy_Group Shot.jpg Izvor: Playstation

Galaxy kolekciju bežičnih upravljača DualSense, uz prethodno objavljene boje Cosmic Red i Midnight Black, upotpunjuju boje inspirirane galaksijom, a od sada su dostupne za kupnju u maloprodaji.

Novi članovi PS5 obitelji dodatne opreme u novim bojama Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple nude dodirne povratne informacije, adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon. Sve je to integrirano u svima poznati kultni dizajn.

Nove navlake za konzole lijepe su i jednostavne za korištenje - jednostavno uklonite svoje izvorne bijele poklopce konzole PS5 i pritisnite nove na svoje mjesto. Poklopci konzole PS5 bit će dostupni i za PS5 s Ultra HD Blu-ray disk pogonom i za PS5 Digital Edition i prodaju se odvojeno od PS5 konzole i DualSense kontrolera.

Novi bežični upravljači DualSense
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost