GOD OF WAR Savjeti za igranje na PC računalu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOD OF WAR Savjeti za igranje na PC računalu

Ne propustite vodič za igranje, uz novu ultraširoku najavu za PC platformu

God of War (1).jpg Izvor: Playstation

Video igra God of War (2018) upravo se pojavila na PC platformi. Kako biste bili sigurni da ste spremni, Sony je na svojem blogu objavio hardverske zahtjeve i značajke sustava računala pa ih svakako provjerite prije početka igranja.

Ultraširoki trailer

Jedna od jedinstvenih značajki računala zbog koje biste mogli biti jako uzbuđeni je podrška za ultraširoki zaslon 21:9, što će vam omogućiti igranje igre s jedinstvenim teatralnim osjećajem. Pogledajte najavu, ali morat ćete imati 18 godina kako biste ga pogledali (prije početka gledanja potrebno je upisati svoj datum rođenja):

God of War – Ultrawide Trailer | PC
Izvor: Youtube

Vodič za preživljavanje Nine Realms

S novim izdanjem igre na PC-ju mnogi će novi igrači moći po prvi put iskusiti Kratosovu i Atreusovu priču. Donosimo nekoliko savjeta za početnike koji će vas pripremiti za putovanje koje dolazi.

God of War (3).jpg Izvor: Playstation

Ne zaboravi svog dječaka

Atreus je možda mlad, ali on je jedna od vaših najboljih prednosti u borbi. Kako vaše putovanje bude napredovalo Atreus će postati jači i dobiti pristup sposobnostima koje mogu napraviti razliku u vašim najtežim borbama kao što je sposobnost omamljivanja čudovišta, vratiti Kratosa s ruba smrti i osloboditi moćne magične sposobnosti zajedno s njegovim napadima s lukom.

Atreus ima tri različita seta opreme koji se mogu uklopiti u vaš stil igre. Pobrinite se da ga opremite kako biste podržali Kratosove potrebe u borbi. Na prvom nivou, setovi imaju sljedeće efekte:

• Odjeća strijelca: smanjite vrijeme punjenja Talon Bow. Usmjereni hici ispaljeni prema neprijateljima u zraku nanose dodatne ozljede
• Tunika borca: povećava štetu u bližoj borbi i razotkriva neprijateljsku slabost. Zagušeni neprijatelji će imati veće ozljede
• Runsko odijelo: povećana brzina oporavka od neprijateljskih napada pruža pomoć Healthstoneu. Kada je Kratos ozlijeđen, Atreus ima priliku pronaći Healthstones.

Nadogradnja Atreusovih sposobnosti i opreme bit će jednako važna kao i nadogradnja Kratosa, uložite u njegov napredak rano i što češće.

Prijateljske usluge

U God of War postoje sporedni zadaci pod nazivom Favors (usluge). Neki će vam omogućiti da bolje upoznate svoje saveznike, poput pomaganja braći kovačima Broku i Sindriju, dok će vam drugi omogućiti da otputujete dublje u bogatu nordijsku mitologiju svijeta.

Svi nude nagrade koje će vam pomoći u bitci. Uz XP koji ćete zaraditi, mnogi Favors će vam također dati nadogradnje opreme i sposobnosti.

God of War (4).jpg Izvor: Playstation

Zaradite XP uz Kratosove radove

Radovi su praćene aktivnosti koje će vas nagraditi za interakciju sa svijetom i igranje igre. Njihovo ispunjavanje dodijelit će vam veliki dio XP-a tako da su izvrsni za podizanje razine. Također će vas potaknuti da promijenite svoj stil igre, isprobate nove taktike i istražite svijet.

Taktika borbe

Atreus će voditi bilješke o svim neprijateljima s kojima se suočite u Codexu. Ne samo što je to izvrstan način za praćenje informacija koje naučite o važnim figurama i samim kraljevstvima. Odjeljak Bestiary također će pružiti korisne savjete o slabostima čudovišta. Neprijatelji nisu jedinstveni za sve, ako imate poteškoća s određenom vrstom stvorenja, provjerite Atreusove bilješke za savjete o tome kako ih maknuti.

God of War (2).jpg Izvor: Playstation

Shvatite svoju statistiku

Vaš stil borbe može imati velike koristi od opreme koju prikupite. Nakon što shvatite vrstu igranja koja vam se sviđa to će vam pomoći da budete izvrsni u tom području. Bilo da se želite usredotočiti na standardne napade, svoje sposobnosti ili miks - razumijevanje statistike vaše opreme pomoći će vam da odlučite u koje dijelove uložiti.

Određeni setovi također će biti bolji za određeni stil igranja, provjerite jeste li pronašli onaj koji vam najbolje odgovara! Ako želite unaprijed kupiti God of War za PC, dostupan je i u Steam i Epic Game Storeu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost