SPAJANJE MESSENGER I WHATSAPP APLIKACIJA Stiže nova opcija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPAJANJE MESSENGER I WHATSAPP APLIKACIJA Stiže nova opcija

Autor Smartlife

Reakcije na primljene poruke, kao u Facebook aplikaciji

 WhatsApp-reakcije-na-poruke.jpeg Izvor: WhatsApp

Nakon Instagram aplikacije, Messenger se sve više spaja i s WhatsApp aplikacijom. Kao što je to slučaj s Instagram i Messenger aplikacijama i WhatsApp će u nekom trenutku dobiti reakcije na poruke u chatovima.

Reakcije će biti, kako tvrdi WABetaInfo, dostupne i u pojedinačnim i u chatovima s grupom, a nudit će i personalizaciju oznaka, baš kao što to nudi Messenger i Instagram opcija.

Nova opcija će biti dostupna u okviru Notification izbornika i tamo će se podešavati sve u vezi s njom, a u chatovima će se, kao što bi se i očekivalo, aktivirati nakon dužeg držanja chata tj. njegove poruke na koju korisnik želi ostaviti reakciju. Pritom će odmah biti dostupan izbor reakcije - nekoliko boja srca, recimo ili drugačija boja kože.

Reakcije na poruke odavno su poznate Facebook korisnicima i korisnicima njenih aplikacija, a u WhatsAppu će se pojaviti tijekom 2022. godine, ali WABetaInfo ne zna još uvijek kada. Ova opcija još više će približiti WhatsApp i Messenger korisnike i omogućiti jednostavniju tranziciju korisnika s jedne na zajedničku platformu, koja će objediniti WhatsApp s Instagram i Messenger aplikacijama.

Kako do WhatsApp reakcija na poruke?

Za sada se s reakcijama za poruke eksperimentira isključivo na iOS sustavu, ali sumnjamo da će to još dugo biti tako jer su i Android korisnici vrlo aktivni tijekom korištenja ove aplikacije.

WhatsApp reakcije na poruke nisu trenutno dostupne svima, samo korisnicima koji su obuhvaćeni nasumičnim testom, a to su najčešće neki od korisnika Beta WhatsApp aplikacije. I vi se možete priključiti beta testiranju putem iOS ili Android trgovine, ukoliko mjesta još uvijek nisu popunjena, nakon čega će vam biti isporučena nova aplikacija za instalaciju.

Nije nova godina dok ne dobijete poruku koju ste čekali
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI