ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se sve može napraviti kroz Google Photos | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se sve može napraviti kroz Google Photos

Autor Ivan Vukić

Svi načini ispisa vaših uspomena pomoću Google fotografija

 Google Photos (2) Izvor: Shutterstock

Fotografije smo do nedavno koristili u mnogim situacijama: za ukrašavanje svojih domova, dok sjedimo i prisjećamo se s obitelji i prijateljima te za izradu prilagođenih darova. No, danas je većina naših fotografija (ako ne i sve) - digitalna.

Google je objavio zanimljive situacije u kojima na novi način možemo koristiti svoje fotografije, a kroz njih ćemo proslaviti bitne životne trenutke. Fotografije ćemo na taj način spasiti i od zaborava. Koji su to sve načini objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite uštedjeti barem 400 kuna preuzimanjem u svoju digitalnu biblioteku dvije igre - Nioh: Complete Edition i Sheltered. Ako ste propustili vidjeti kako izgledaju i što nude Facebookove naočale, sad je pravi trenutak, s obzirom da će nam uskoro doći kraj ljeta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI