GOOGLE PHOTOS Iskoristite svoje fotografije na zanimljive načine | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOOGLE PHOTOS Iskoristite svoje fotografije na zanimljive načine

Autor Ivan Vukić

Fotografije smo do nedavno koristili za ukrašavanje domova, za prisjećanje s obitelji i prijateljima

 Google Photos Izvor: Google

Danas je većina naših fotografija (ako ne i sve) - digitalna. Google fotografije (Google Photos) omogućuju više načina za ispis vaših fotografija tako da možete proslaviti bitne trenutke i spasiti sjećanje na neke situacije.

Google je uveo veće veličine ispisa fotografija, novu opciju za isporuku do vaših vrata i nove veličine ispisa na platnu tako da postoji još više načina za ispis vaših omiljenih slika. Google fotografije pomažu da vaše fotografije budu organizirane i pretražive tako da je lako pronaći ono što želite ispisati čak i ako tražite snimak od prije nekoliko godina. Na svojem službenom blogu Google je objavio neke od načina kako ispisati sjećanja na papir.

Pretvorite svoje uspomene u ispise fotografija

 Pretvorite svoje uspomene u ispise fotografija Izvor: Google

Google Photos servis i aplikacija olakšava pretvaranje vaših sjećanja u ispise fotografija izravno iz aplikacije. Uveli su mogućnost isporuke ispisanih fotografija počevši po cijeni od 0,18 USD po ispisu (plus dostava). Možete birati između postojećih i četiri dodatne veličine.

Ukrasite svoj dom ispisom na platno

 Ukrasite svoj dom ispisom na platno Izvor: Google

Ispis na platno druga je mogućnost. U sljedećih nekoliko tjedana u trgovinu ispisa Google Fotografija stiže šest dodatnih veličina ispisa na platnu tako da možete odabrati veličinu koja najbolje odgovara vašem prostoru.

Foto knjige

 Foto knjige Izvor: Google

Knjige s fotografijama odličan su način da se prisjetite posebnog putovanja ili kažete nekome koliko vam znače. Također ih je vrlo jednostavno napraviti - počnite s predloženom knjigom fotografija napravljenom za vas, izradite je iz postojećeg albuma ili počnite s jednostavnim pretraživanjem fotografija. Google Photos pomažu isticanjem relevantnih slika i odabirom najboljih.

Jednostavno dodajte, uklonite ili premjestite slike, dodajte naslov, odaberite dizajn naslovnice i gotovi ste. Cijena za foto knjige košta od 9,99 USD, a dostupne su s mekim i tvrdim uvezima.

Premium ispis

 Premium ispis Izvor: Google

S premijskom serijom ispisa dobit ćete 10 fotografija u obliku kartona koji se isporučuju na vaša vrata svaki mjesec po 6,99 USD (uključujući isporuku i prije oporezivanja). Google Photos predla 10 nedavnih fotografija za ispis, a vi možete urediti svoj odabir fotografija, odabrati mat ili sjajnu završnu obradu ili dodati obrub prije nego što se vaše fotografije pošalju svakog mjeseca. Možete čak ispisati datume na poleđini ili pretvoriti svoje fotografije u razglednice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI