TRIVIA QUEST: Na Netflix stiže novi interaktivni serijal | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRIVIA QUEST: Na Netflix stiže novi interaktivni serijal

Autor Smartlife

Moći ćete provjeriti koliko ste dobri u kvizovima

 Trivia Quest.jpeg Izvor: Youtube

Nakon interaktivne serije Black Mirror: Bandersnatch i Cat Burglar pitalice, Netflix 1. travnja 2022. donosi novi interaktivni serijal. Trivia Quest je zamišljen kao animirana serija - kroz 30 epizoda s po 24 pitanja vodi vas kroz različita područja koja obuhvaćaju zabavu, sport, umjetnost, zemljopis i povijest.

Glavni protagonist serije je Vili koji ima zadatak spasit građane koje je zarobio Zli Roki, a jedini način na koji to može napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja. Pitanja će u nekom trenutku iskočiti na ekranu, a zatim je potrebno kliknuti na odgovor za koji igrač misli da je točan kako bi se osvojili potrebni bodovi.

 Netflix Trivia Quest (5).jpg Izvor: Youtube

Cat Burglar je interaktivna serija koja se pojavila krajem prošlog mjeseca i koja je jako slična Trivia Questu. U Cat Burglaru pratite hibridnu priču koja od vas zahtijeva točne odgovore na pitanja koja se pojavljuju s vremena na vrijeme kako bi se priča mogla nastaviti razvijati.

Nova zabava

Ubacivanjem pitanja u serije i filmove, Netflix želi da uvede novu dimenziju zabave za svoje korisnike. Ne zaboravite da je ova platforma odnedavno uvela i mini video igre, kao novu dimenziju sadržaja koji je dostupan na Netflixu.

 Netflix Trivia Quest (2).jpg Izvor: Youtube

Nova interaktivna serija kreće 1. aprila, i svaki dan će vas čekati 24 pitanja, 12 lakih i 12 teških, a na raspolaganju ćete uvek imati više odgovora. Netflix koncept interaktivne serija bazira se na Trivia Crack igri sa pitanjima, koju je ova kompanija nedavno licencirala.

Čak i ako ne znate sve odgovore imat ćete priliku ponovo odgledati epizodu i dati točne odgovore kako biste skupili dovoljno bodova i oslobodili Vilijeve prijatelje. Kroz odgovore svaki gledatelj će kreirati svoju priču, baš kao u Black Mirror: Bandersnatch, ali predstavnici Netflixa kažu kako to nije sve i da su spremili neka iznenađenja koja neće otkrivati do 1. travnja.

Trivia Quest | službena najava | Netflix
Izvor: Youtube

Ne radi na svim uređajima

Trivia Quest, kao i Cat Burglar, dolazi na Android i iOS telefone, tablete i podržane televizore i konzole. Uređaji koji imaju mogućnost interaktivnosti imaju zvjezdicu u gornjem desnom kutu naslova koji to podržavaju. Primera radi, Netflix Windows aplikacije ne podržavaju ovu funkciju osim ukoliko vaš uređaj nema ekran osjetljiv na dodir, a punu listu uređaja pogledajte ovdje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI