POZIV NA UBOJSTVO: Ovaj put će to dopustiti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POZIV NA UBOJSTVO: Ovaj put će to dopustiti

Autor Ivan Vukić

Facebook će navodno dopustiti objavljivanje poziva na ubojstvo Putina u nekim zemljama

 Facebook Meta.jpg Izvor: Eugen Wais / Alamy / Alamy / Profimedia

Meta Platforms, koja upravlja društvenim mrežama Facebook i Instagram, omogućit će objavljivanje poziva na ubojstvo ruskog predsjednika Vladimira Putina ili počinjenje nasilja nad ruskim vojnicima u nekim zemljama.

Reuters je o tome izvijestio u četvrtak pozivajući se na interne dokumente tvrtke koje ju vidjeli. Takve izjave obično bi kršile pravila društvenih mreža i korisnici bi se za njih suočili s kaznama. Iznimku, koju je potvrdio glasnogovornik tvrtke, Meta će primijeniti u slučaju korisnika registriranih ne samo u Rusiji i Ukrajini.

Dopustit će to i u nekim drugim zemljama - Armeniji, Azerbajdžanu, Estoniji, Gruziji, Mađarskoj, Latviji, Litvi, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Iz Mete kažu: "U svjetlu tekuće invazije na Ukrajinu napravili smo privremenu iznimku za one koji su pogođeni ratom kako bismo izrazili osjećaje prema invazijskim oružanim snagama kao što je "smrt ruskim osvajačima. Ovo su privremene mjere osmišljene kako bi se očuvao glas i izraz ljudi koji su suočeni s invazijom. Kao i uvijek, zabranjujemo pozive na nasilje protiv Rusa izvan uskog konteksta trenutne invazije."

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI