PRIJE NEGO IZAĐE GTA 6: Stiže pravi biser | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIJE NEGO IZAĐE GTA 6: Stiže pravi biser

Autor Smartlife

Nova verzija izlazi nakon nekoliko odlaganja i mlakog prijema reizdanja ranijih igara

 Grand Theft Auto V & GTA Online (7).jpg Izvor: Rockstargames

Nakon odlaganja novog izdanja GTA 5 i GTA Online igara, RockStar Games je objavio video najavu u čast dolaska spomenutih naslova koji će biti objedinjeni za PS5 i Xbox Series X/S.

Grand Theft Auto V and GTA Online Out Now on PlayStation 5 and Xbox Series X|S
Izvor: Youtube

Prvobitno planirano da stigne u studenom 2021., prije nego što je odgođeno krajem prošle godine, nove generacije GTA V i GTA Online sad su dostupne za digitalnu kupovinu, a igre u kutiji stižu već tijekom travnja 2022.

RockStar nudi značajne popuste na ovu verziju igre, posebno na PS5 te će u prva tri mjeseca koštati oko 10 eura dok će kasnije biti 40 eura (za Xbox to ide putanjom od 20 do 40 eura). Također, nova samostalna verzija GTA Online je besplatna tri mjeseca isključivo za PS5 igrače s PlayStation Plus pretplatom, a za vlasnike Xbox Series X/S konzola košta oko 10 dolara.

 Grand Theft Auto V & GTA Online (1).jpg Izvor: Rockstargames

 Grand Theft Auto V & GTA Online (3).jpg Izvor: Rockstar

Teksture su sada kvalitetnije, čistije i ljepše, a naglasak je stavljen na sjenke, ali i na osvjetljenje koje na novoj generaciji konzola stvara taj do sada neviđen doživljaj GTA 5 i GTA Online. RockStar je dobio M ESRB ocjenu.

Prema testovima koje je proveo IGN tim, novi GTA 5 učitava se munjevito brzo na PlayStation 5 konzoli, pogotovo u usporedbi sa starijom i sad inferiornom PlayStation 4 verzijom. Pokretanje misije traje oko pet sekundi, što je oko dvije trećine brže nego na konzoli starije generacije. Upečatljivo je i to koliko se brzo autosave fileovi učitavaju na PlayStation 5 - tek oko 20 sekundi dok za isti proces na PS4 treba čekati oko dvije minute.

GTA 5 dolazi s generalnim, ali i opcijskim vizualnim poboljšanjima na obje nove konzole. To je 4K rezolucija s Ray Tracingom u 30 frameova u sekundi, ali tu je i Performance način koji dopušta igri 60 frameova u sekundi s upscale 4K grafikom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI