ODLIČNA HORROR IGRA: In Sound Mind, neobični survival | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODLIČNA HORROR IGRA: In Sound Mind, neobični survival

Autor Smartlife

Izašla je 2020.godine, a radi se o psihološkom hororu koji se igra u prvom licu

 In-sound-mind.jpg Izvor: Steam

Epic Games nudi novu besplatnu igru. In Sound Mind vas neće ništa koštati ako igru preuzmete do 24. ožujka 2022. Igra inače košta 34,99 eura.

Za igru je odgovaran tim iz studija We Create Stuff koji je prije petnaestak godina napravio i Nightmare House 2.

In Sound Mind je maštovit psihološki horor iz prvog lica (single player) s frenetičnim zagonetkama, jedinstvenim borbama s šefovima i originalnom glazbom od The Living Tombstone. Istražite i borite se kroz niz uznemirujućih uspomena dok putujete unutar unutarnjeg funkcioniranja jednog mjesta od kojeg ne možete pobjeći - vlastitog uma.

 In sound mind (2).jpg Izvor: Steam

Igrač ima ulogu psihijatra koji se budi u podrumu, u bizarnoj verziji stvarnog svijeta. Na početku mu nije jasno što se događa, ali ga misteriozni, jezivi glas ubrzo informira da je u opasnosti. Čim napusti podrum terapeutu postaje jasno da će se morati pozabaviti slučajevima starih pacijenata, zbog kojih se i našao u horor univerzumu.

In Sound Mind - Trailer | PS5
Izvor: Youtube

Kritičari je opisuju kao fantastičnu igru, posebno za ljubitelje jezivih stvari. Sada je potpuno besplatna u Epic trgovini, ostat će na repertoaru u sljedećih sedam dana kada nas očekuje novi naslov. Minimalne specifikacije računala su Windows 7 s 8 GB radne memorije, procesor Core i5-4460 ili AMD FX-6300, grafiku Nvidia GeForce GTX 960 ili AMD Radeon R9 280 te 20 GB slobodnog prostora na disku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI