Stižu zanimljive novosti poput prijenosa uživo s drugim aplikacijama | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Stižu zanimljive novosti poput prijenosa uživo s drugim aplikacijama

Autor Ivan Vukić

Telegramovo novo ažuriranje donosi više novosti

 Telegram novosti.jpg Izvor: telegram

Ažuriranje donosi alate koji će vam pomoći u kontroli preuzimanja, brzom dijeljenju dokumenata, ponovnom rasporedu medijskih albuma prije slanja, pretvaranju vašeg kanala u TV postaju i još mnogo toga.

Upravitelj preuzimanja

Korisnici Telegrama mogu slati datoteke bilo koje vrste do 2 GB i pristupati im s bilo kojeg uređaja – uz neograničenu pohranu u oblaku. Dok se datoteke aktivno preuzimaju, nova ikona će se sada pojaviti na traci za pretraživanje.

 Telegram Download Manager.jpg Izvor: telegram

Dodirnite ikonu ili idite na karticu 'Preuzimanja' u Pretraživanju da biste ih pregledali i upravljali njima – pauzirajte i nastavite sva preuzimanja ili pojedinačne stavke i odaberite jednu kako biste povećali njezin prioritet ili je pregledali u chatu.

Novi izbornik priloga

Kada šaljete više fotografija ili videozapisa dodirnite "... odabrano" na vrhu panela da biste pregledali kako će album izgledati u chatu kada se pošalje - i preuredite ili uklonite odabrane medije.

 Telegram New Attachment Menu.jpg Izvor: telegram

Na iOS-u je izbornik za privitke u potpunosti redizajniran kako bi uhvatio korak s Android aplikacijom. Opcija kamere u aplikaciji sada je lijepo integrirana u galeriju, a nova navigacijska traka omogućuje brz pristup fotografijama, datotekama, dijeljenju lokacije i još mnogo toga.

Ažurirana kartica Datoteke prikazuje nedavno poslane datoteke i omogućuje vam da ih tražite po nazivu.

Polutransparentno sučelje na Androidu

U noćnom načinu rada paneli i zaglavlja imaju suptilan učinak transparentnosti – dopuštajući da pozadine za chat, naljepnice i mediji svijetle dok se pomičete. Ovakve efekte niste vidjeli ni u jednoj drugoj Android aplikaciji. Ovo ažuriranje donosi više najboljih vizualnih tehnologija na svijetu s drugih platformi na Android.

 Telegram Semi-Transparent Interface on Android.jpg Izvor: telegram

Korisnici iOS-a uživaju u polutransparentnim zaglavljima i podnožjima na Telegramu od lipnja 2021.

Redizajniran tijek prijave

Na Androidu i macOS-u način na koji se prijavljujete poboljšan je glatkim novim animacijama. Na Androidu gledajte kako znamenke iz vašeg koda za prijavu klize na svoje mjesto. Na Telegramu za macOS vidjet ćete kako Matrix kod pada na zaslonu za prijavu QR koda.

 Telegram Redesigned Login Flow.jpg Izvor: telegram

 Telegram Redesigned Login Flow (2).jpg Izvor: telegram

Telegram aplikacije omogućuju korisnicima da budu prijavljeni na nekoliko računa istovremeno - s različitim telefonskim brojevima.

Veze telefonskih brojeva

Svatko može stvoriti jedinstveno @korisničko ime na stranici Postavke – dajući drugima jednostavan način da vas kontaktiraju putem pretraživanja ili vaše veze t.me/korisničko ime bez dijeljenja vašeg telefonskog broja.

Ovo ažuriranje vam također omogućuje dijeljenje izravne t.me veze na svoj telefonski broj koja odmah otvara chat s vama.

 Telegram Phone Number Links.jpg Izvor: telegram

Format za ove poveznice je t.me/+123456789, s punim telefonskim brojem u međunarodnom formatu. Naravno, veza će funkcionirati samo ako vaše postavke privatnosti dopuštaju drugima da vas pronađu po vašem telefonskom broju.

Live Streaming s drugim aplikacijama

Grupe i kanali podržavaju video prijenose uživo s neograničenim brojem gledatelja. Profesionalni blogeri i novinari sve više koriste Telegram live streamove kako bi došli do svojih pretplatnika. S ovim ažuriranjem možete emitirati iz alata za streaming kao što su OBS Studio i XSplit Broadcaster kako biste s lakoćom dodali slojeve (overlays) i rasporede na više zaslona, pretvarajući bilo koji Telegram kanal u profesionalnu TV stanicu.

 Telegram Live Streaming With Other Apps.jpg Izvor: telegram

Da biste streamali putem ovih alata pokrenite novi videochat u svojoj grupi ili novi prijenos uživo na svom kanalu, dodirnite gumb "Započni s" i unesite informacije koje se tamo nalaze u svoj alat za streaming.

Za bolju kvalitetu preporučuje se korištenje softverskog kodiranja (x264 u OBS-u). Gledatelji će morati ažurirati svoje aplikacije na najnoviju verziju kako bi gledali vaš stream.

Nove t.me stranice

Uz t.me veze (poput t.me/durov) svatko može pregledati profile, objave ili cijele javne kanale u svom pregledniku - čak i ako se još nije prijavio na Telegram. Ovi web pregledi imaju novi izgled dodajući pozadinu za chat i elemente dizajna iz potpuno opremljenog Telegram web klijenta.

 Telegram New t.me Pages.jpg Izvor: telegram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI