NOVI THE WITCHER: Bit će temeljen na REDengineu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI THE WITCHER: Bit će temeljen na REDengineu

Autor Smartlife

CD Projekt Red iznenadio je najavom nove igre čime počinje nova saga

 The Witcher 2022.jpeg Izvor: CD Projekt Red

Igra The Witcher, koja je opčinila igrače svojom trilogijom, posebno trećim dijelom koji je doživio nekoliko reizdanja, poboljšanih verzija i dodatnih DLC-ova zbog popularnosti dobit će nastavak. Iako očekivano, ovo nitko nije očekivao baš u ovom trenutku, ali - dogodilo se.

The Witcher 3: Wild Hunt je izašao 2015. godine i godinama nakon toga tutnji gaming scenom i zvijezda je svih rasprodaja na svim platformama. Sedam godina kasnije dobili smo najavu nove igre za koju CD Projekt Red kaže da je nova saga i najava nove The Witcher franšize.

To znači više igara i nadamo se više zabave u odnosu na posrnuli Cyberpunk 2077 koji nikako da proradi kako je izdavač htio, iako je i ta igra oborila mnogobrojne rekorde - ali dok je još nitko nije igrao i svi su je kupovali baš na račun The Witcher slave studija i izdavača.

Izgleda da će igra i dalje biti temeljena na REDengineu kao i sljedeća Cyberpunk 2077 ekspanzija, a o datumu izlaska možemo samo nagađati i promašiti jer smo i na Cyberpunk 2077 čekali gotovo cijelo desetljeće.

Vjerujemo da će Henry Kavill odglumiti još koju The Witcher sezonu u Geraltovom oklopu dok ne vidimo tj. ne budemo igrali novu igru. Mršave detalje, potvrdu da neće biti samo Epic Store ekskulziva, ali i jednu sliku - to je sve što za sada imamo od službenih podataka o novoj The Witcher igri…

Podsjetimo se dosadašnjih The Witcher igara kroz galeriju i video filmove:

The Witcher: Monster Slayer - The Path is Calling
Izvor: Youtube

The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen
Izvor: Youtube

The Witcher 3: Wild Hunt
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI