WHATSAPP APLIKACIJA: Stiže nešto potpuno novo | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WHATSAPP APLIKACIJA: Stiže nešto potpuno novo

Autor Smartlife

Reakcije u komunikaciji se već mogu i isprobati

 WhatsApp-reakcije.jpeg Izvor: Wabetainfo

Ako ste kojim slučajem beta WhatsApp korisnik imamo lijepu vijest za vas – od sad vam i WhatsApp, baš kao i Viber i Messenger, omogućava reakcije na poruke uz emotikone. Na taj način pošiljatelju ili sugovornicima u grupi možete pokazati što mislite o nečemu što su poslali, a da na tu poruku i ne odgovorite.

Zadržite odabranu poruku sekundu-dvije i pojavit će se lista dostupnih reakcija u vidu emotikona uz koji ćete pokazati svoje mišljenje o tome što je netko poslao. Naravno, ako vam se standardni emotikoni tj. reakcije ne sviđaju uvijek možete odabrati neki svoj iz liste podržanih, a WhatsApp ih ima na tisuće.

Opcija reagiranja emotikonima na primljene poruke sada je dostupna samo beta testerima aplikacije, ali će već sa sljedećom ili službenom update verzijom aplikacije iza nje biti dostupna svim korisnicima pa se strpite još koji dan, ako već niste beta tester.

Druga izuzetno bitna novost, koja se testira već neko vrijeme, je mogućnost korištenja WhatsApp aplikacije na računalu ili tabletu i to bez podrške telefona. O ovome se već neko vrijeme priča i bit će omogućeno i iOS i Android korisnicima istovremeno, ali tek za nekoliko tjedana - vjerujemo do kraja travnja ili tijekom svibnja, kako za kojeg korisnika.

Uz tzv. multi-device podršku moguće je imati do četiri uređaja priključena tj. registrirana na jedan WhatsApp račun bez provjere jedan drugog. To znači da nećete morati skenirati kodove svaki put kad se s računala želite prebaciti na računalo za WhatsApp aplikaciju.

Multi-device će omogućiti da se WhatsApp koristi bez potrebe za online stanjem glavnog, telefonskog računa. Također, svaki uređaj će biti potrebno registrirati posebnom login procedurom koja zahtjeva telefon, ali nakon nje će telefon za korištenje na potvrđenom uređaju biti nepotreban.

Ovo je urađeno kako bi se povećala sigurnost korisnika, a on će u svakom trenutku biti u mogućnosti provjeriti priključene uređaje na račun i trenutno isključiti svaki za koje posumnja da nije njegov.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI