TUNCHE STIGAO NA PS4: Pogledajte tajne amazonske džungle | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TUNCHE STIGAO NA PS4: Pogledajte tajne amazonske džungle

Autor Krunoslav Ćosić

Akcijska rogue-lite igra inspirirana je klasičnim beat'em upovima

 Tunche (2).jpg Izvor: Playstation

Prije nego što saznate više o samoj igri, zar se niste upitali: Što Tunche znači? Tunche je igra inspirirana naslovima kao što su Final Fight i Streets of Rage s malo modernih hack'n slash i RPG elemenata. Sve to umotano je u prekrasno animirani rukom iscrtan svijet s pričom smještenom u srcu amazonske džungle. Leap Game Studios, koji stoji iza igre, osnovan je 2012. godine sa sjedištem u Limi u Peruu.

 Tunche (3).jpg Izvor: Playstation

Tunche je vrlo posebna igra za nas u LGS-u. Iako nam ovo nije prvi naslov, niti prvo lansiranje konzole, vrlo je važan projekt za sve članove tima.

Tunche je ime mitološkog bića, bića iz narodnih priča koje prepričavaju mnoge generacije naroda koji žive oko džungle i na mnogim drugim mjestima Južne Amerike. Kažu da je Tunche duh koji živi duboko u srcu prašume i da, kada mu se previše približite, možete čuti kako zviždi. Međutim, ako to učinite, onda bi za vas možda već moglo biti prekasno.

U PlayStation priči stvari su malo drugačije. Tunche je još uvijek zastrašujuće magično biće, ali je također i duhovni gospodar džungle. Jednog dana, iznenada, džunglu preplave zla čarobna stvorenja. Ova agresivna čudovišta napadaju sela, otimaju ljude. Tunchea mještani smatraju svojim gospodarom, pa sve ukazuje na njega kao na tvorca svega.

 Tunche (1).jpg Izvor: Playstation

Tada četiri istraživača i određeni posjetitelj s drugog svijeta, svaki s osobnim motivom, odluče otići u divljinu i pronaći tu zvijer. Morat će se suočiti s brojnim izazovima, od kojih su neki rođeni iz drugih narodnih priča o amazonskim mitovima, te preživjeti četiri različita svijeta puna opasnosti prije nego saznaju što je zapravo istina. U igri ćete moći odabrati jednog od pet jedinstvenih likova uključujući Hat Kida iz vrlo hvaljenog A Hat in Time.

Od samog početka moći ćete koristiti tri udarca uz korištenje gumba Square. Svaki lik ima različitu brzinu napada i doseg tako da je svaki jedinstven i svatko će pronaći stil igre po svom ukusu.

 Tunche (4).jpg Izvor: Playstation

Što se više borite, to se više puni vaša traka, a uz to dobivate pristup posebnim napadima i Ultimate sposobnostima. Likovi su specijalizirani za različite stvari: Rumi voli dalekometne magične napade dok je Qaru dobar u zračnim kombinacijama. Hat Kid je svestrani igrač s nekim posebnim potezima koji dolaze upravo iz A Hat in Time.

Najvažnija nagrada dolazi vam u obliku jezgri duhova, čarobnih kugli koje vam daju dodatne sposobnosti kao što je paljenje neprijatelja ili prizivanje rasvjete s neba.

Tunche - Launch Trailer | PS4
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI