ČISTA ODJEĆA: Pronašli smo perilicu i sušilicu koja će se svidjeti i hardcore digitalcima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČISTA ODJEĆA: Pronašli smo perilicu i sušilicu koja će se svidjeti i hardcore digitalcima

Autor Smartlife

Zahvaljujući tehnologiji koju Samsung koristi u ovim uređajima, prije ćete imati čistu odjeću nego preći neku videoigricu

 DryerWasher.jpg Izvor: Samsung

Ako trenutno opremate stan ili jednostavno želite ubrzati obavljanje kućanskih poslova, pronašli smo nekoliko Samsung modela koji će oduševiti digitalce i IT stručnjake. Da se tehnološki trendovi mogu upotrijebiti u svim sferama života, pa i u genijalnim kućanskim aparatima, još smo se jednom sami uvjerili. I ugodno iznenadili! Od skupljih do jeftinijih, novu seriju Samsung perilica i sušilica odlikuju smart tehnološka rješenja, programi za uštedu energije, a ništa manje bitno - i smart look.

Nove modele Samsung je potpuno prilagodio modernom čovjeku i iskoristio brojne mogućnosti tehnologije kako bi nam olakšao život. Većinu modela koje smo pronašli krasi Eco Bubble tehnologija koja omogućava brzo i učinkovito uklanjanje mrlja. Kad kažemo brzo, mislimo na brzinu od 15 minuta brzog programa za pranje, koji je jednako učinkovit kao dugotrajni programi koje smo koristili nekoć. Zahvaljujući ekološkom mjehuriću, tkanina se manje troši, a odjeća je blistavo čista, što vas čini spremnima za zabavnije stvari u životu.

 Samsung Mašina.jpg Izvor: Samsung

Još jedna sjajna opcija novih Samsung perilica je njihova JetSteam opcija brzog sušenja. Zahvaljujući visokoj temperaturi koju koriste, vaša odjeća može biti oprana i osušena u pola sata. Istovremeno, upravo zbog kraćeg rada uređaja trošite manje energije pa ste istovremeno brzi i ekološki osviješteni.

Značajka koja će možda najviše oduševiti tech entuzijaste je Al Control opcija koja je vaš osobni asistent. Pamti kakvu odjeću perete i na kojem programu. Kako više ne biste razbijali glavu na kojoj temperaturi možete prati traperice, a na kojoj donje rublje, vaša perilica misli sama za sebe. Al Control tehnologija predlaže personalizirane cikluse za vašu vrstu odjeće i savjete o učestalosti i planiranju pranja odjeće. Poput privatnog pomoćnika koji najbolje poznaje vašu rutinu i potrebe, tehnologija Samsung perilica sugerira vam što napraviti.

 Samsung perilica.jpg Izvor: Samsung

Još jedna značajka zbog koje smo poželjeli imati Samsung perilicu u svom domu su modeli s AddWash vratašcima. Sada bez da napravite poplavu u stanu, možete zaustaviti pranje i kroz vratašca ubaciti majicu ili hlače koje ste zaboravili ubaciti. Lako, bez dodavanja dodatnog deterdženta ili blokade perilice - Samsung perilica spašava i najzaboravnije.

Odlična stvar kod ovih perilica je i njihov dizajn koji je clean, elegantan i vjerojatno ne biste odmah na prvi pogled rekli da se radi baš o ovom kućanskom uređaju. Novi Samsung modeli dolaze u bijeloj, crnoj i srebrnoj boji, a osim što ih zahvaljujući smart izgledu možete smjestiti u bilo koji dio doma, oni su i tiši od klasičnih uređaja.

 Washer.jpg Izvor: Samsung

Novom serijom perilica i sušilica Samsung se pobrinuo oduševiti podjednako tehnološkim značajkama i kvalitetom pranja. Svi modeli obogaćen su posebnim opcijama, a koji odgovara vašim potrebama, možete doznati na linku

Samsung je pripremio vrlo posebnu ponudu s kojom će vaš dom zasjati u proljeće. Sada možete iskoristiti i do 20% popusta kupnjom Samsung Jet usisavača ili perilice rublja od 8 ili 9 kilograma koju možete odabrati po cijeni od 7 kilograma. Promotivna akcije traje od 21. ožujka do 3. travnja 2022. ili do isteka zaliha, a za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/clean-promo-2022/.

 Samsung Spring cleaning.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI