CITY OF BRASS: Postanite odvažni lopov | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CITY OF BRASS: Postanite odvažni lopov

Autor Krunoslav Ćosić

Akcijska avantura iz prvog lica seniorskih programera iz BioShocka

 City of Brass (2).jpg Izvor: Epic Games

Naoružani jatagom i svestranim bičem udarat ćete i sjeći na sve strane u igri City of Brass. Igra u raskošnoj metropoli s temom arapskih noći bit će vam zanimljiva jer će vam probati zarobiti srce; u suprotnom ćete se suočiti sa sigurnom smrću kako vrijeme ističe.

First-person akcijska avantura inspirirana s Arabian Nights predstavljena je u 2018. godini. Postanite odvažni lopov u City of Brass u kojoj ćete morati skakati preko jama, kliziti ispod oštrica, izbjegavati koplja ili strijele, izbjegavati ili koristiti ploče te zaobići zamke s otrovnim plinom. Cijelo vrijeme morate manipulirati s opasnostima koje vam prijete od neprijatelja.

 City of Brass (3).jpg Izvor: Epic Games

U zatvoru u gradu su duhovi, većina njih prijateljski raspoloženi koji će razmjenjivati beneficije u zamjenu za plijen ili vam ispuniti želje za moćnu prednost.

Ritmička igra između mača i biča pažljivo je podešena zajedno s trčanjem, čučanjem, klizanjem, skakanjem i preskokom kako bi se omogućio fluidan, uravnotežen i prirodan osjećaj kretnji. Igrači će umirati u City of Brass – često i prilično užasno – ali uvijek će se htjeti vratiti samo još jednom.

 City of Brass (4).jpg Izvor: Epic Games

Cijena za City of Brass je do 7. travnja 2022. besplatna za preuzimanje preko Epic Games trgovine, a inače košta 15,99 eura. Igra se na računalu uz minimum 64-bitnog procesora, a Windowsi mogu biti 7-bitni, iako je preporuka da se koristi Windows 10.

Minimalni procesor je s dvije jezgre na taktu od 2,4 GHz, ali preporuka je Intel i7 na 2,5 GHz. Epic games preporučuje 8 GB RAM-a, a igranje je moguće i uz 4 GB radne memorije, uz minimalno 4 GB raspoložive memorije. Grafika GeForce GTX 550 bit će zadovoljavajuća, ali puno iskustvo postići ćete uz GeForce GTX 770 ili ekvivalentnu karticu.

 City of Brass (1).jpg Izvor: Epic Games

 City of Brass (5).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI