TRUTH SOCIAL: Trumpova društvena mreža je sve veći promašaj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRUTH SOCIAL: Trumpova društvena mreža je sve veći promašaj

Autor Smartlife

Mreža je izgubila 93 posto korisnika

 Truth Social (2).jpg Izvor: Adrien Fillon / AFP / Profimedia

Nije lako pokrenuti novu društvenu mrežu, pokazuje to i primjer bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, ali ovako oštar pad je malo tko predviđao.

Nakon što su ga blokirali na mreži Twitter Trump je najavio da će pokrenuti novu društvenu mrežu Truth Social koja će poštovati slobodu govora i funkcionirati bez cenzure. Nažalost, nakon velikih investicija i uspješnog lansiranja broj preuzimanja je sa 170.000 dnevno pao na 8.000, a broj aktivnih korisnika se krajem ožujka smanjio za 93%.

Digital World Acquisiton Corp., kompanija koja se spaja sa Trump Media & Technology Group, kompanija iza Truth Social mreže, zabilježila je pad vrijednosti od 31%. Pored aplikacije i desktop stranica društvene mreže bilježi veliki pad posjeta. S druge strane, Trump je Truth Social aplikaciju razvio samo za iOS, bez Android verzije, što sigurno utječe na broj posjeta i interesa kod ljudi.

Zbog čega je pad tako oštar?

Jedan od glavnih razloga je činjenica što sam Donald Trump ne koristi svoju aplikaciju i nije objavio niti jednu objavu na njoj od dana predstavljanja. Pored toga, stranica društvene mreže je imala ozbiljnih tehničkih problema na samom početku, uključujući i cenzuru pojedinih korisnika, što je u suprotnosti s osnovnim načelima same mreže.

Truth Social Media App Review
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI