WORLDWIDE DEVELOPER CONFERENCE: Apple najavljuje novo WWDC izdanje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WORLDWIDE DEVELOPER CONFERENCE: Apple najavljuje novo WWDC izdanje

Autor Davor Dakić

Događaj će se početkom lipnja održati u online formatu

 Apple WWDC (1).jpg Izvor: Apple

Poput posljednja dva predstavljanja novih proizvoda, Apple će i sljedeće izdanje Worldwide Developer Conference održati u online formatu, ali će određeni broj studenata i programera biti prisutan uživo u Apple Parku. WWDC se održava od 6. do 10. lipnja 2022. Tijekom prijašnjih godina, prije pandemije koronavirusa, Apple je konferenciju održavao uživo, s velikim brojem sudionika.

Iako je uglavnom fokusiran na najnovija Appleova softverska ažuriranja, tijekom godina su na WWDC-u lansirani brojni hardverski proizvodi. Na ovogodišnjem će se izdanju istaknuti najnoviji razvoj operativnih sustava za iPhone, iPad, Watch i Mac računala, a bit će riječi i o Apple TV-u. Očekujemo iOS 16, što je postalo uobičajeno još od iOS 11 verzije.

Konferencija WWDC se sastoji od keynote prezentacija i raznih tehničkih sesija usmjerenih na kreiranje aplikacija i usluga pomoću Appleovog softverskog ekosustava. Omogućit će se prvi pogled na najnovije Appleove platforme i tehnologije tijekom sesija, uz predstavljanje najnovijih alata i pružanje savjete s naglaskom na povezivanju s Appleovim stručnjacima u laboratorijima i digitalnim salonima.

Sudjelovanje odnosno praćenje konferencije čiji je naziv ove godine Call to code je besplatno, a detalji o načinu prijave za sudjelovanje uživo u Apple Parku bit će objavljeni uskoro.

Sve što trebate znati o WWDC 2020, prvi dan
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI