UZMITE IH ZA 0 EURA: The Vanishing of Ethan Carter i Rogue Legacy | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZMITE IH ZA 0 EURA: The Vanishing of Ethan Carter i Rogue Legacy

Autor Smartlife

Epic Games ovaj put časti s dvije video igre, ali samo u određenom periodu

 The-Vanishing-of-Ethan-Carter-1-.jpg Izvor: Epic Games

Ovog tjedna, od 7. do 14. travnja 2022., Epic Games ponovo poklanja dvije potpuno različite igre za sve svoje članove. Sve što treba napraviti kako bi ove igre prešle u vaše vlasništvo je ulogirati se na svoj račun i dodati ih u biblioteku.

The Vanishing of Ethan Carter

Velika je šansa da ste The Vanishing of Ethan Carter već dodali u svoju biblioteku tijekom prosinca, a ako niste evo ukratko o čemu se radi u ovoj mračnoj detektivskoj avanturi.

Igru počinjete kao Paul Prospero, okultni detektiv koji prima uznemirujuće pismo od Ethana Cartera. Shvativši da je dječak u ozbiljnoj opasnosti, Paul stiže u Ethanov dom u Red Creek dolin, gdje se ispostavlja da su stvari još gore nego što je zamišljao.

Jedna od zanimljivih stvari koje izdvajaju ovu igru od sličnih naslova je činjenica što tijekom igre nema borbe, udaranja, pucanja i bitke s ljudima, zombijima i bilo kakvim neprijateljima.

Paul ima natprirodne moći koje mu omogućavaju da komunicira s mrtvima, što u kombinaciji s vašim moćima zapažanja može riješiti misterije iza velikog broja neriješenih smrti i otkriti korijene mračne, drevne sile koja se krije u Red Creek dolini.

Igra koju Epic poklanja je zamišljena kao priča koja se polako odmotava kao klupko i koja vas svakim korakom sve više uvlači u svijet okultnog, misterije i natprirodnog. Iako ima nekoliko mini-igara koje treba riješiti na svom putovanju, ova igra se fokusira na atmosferu, raspoloženje i na upoznavanje ljudskosti kod likova.

The Vanishing of Ethan Carter Review
Izvor: Youtube

Igra je predstavljena 2014. godine i ima odlične ocjene veće od 80% na većini platformi. Hardverski zahtjevi su u skladu s 10 godina starim računalom tako da će se igra lijepo ponašati i na laptopima s integriranim grafikama omogućavajući ljubiteljima ovog žanra uživanje.

Rogue Legacy

Druga igra inače košta oko 15 dolara i u pitanju je vrlo interesantna kombinacija takozvane geneološke avanture. Svaki put kad poginete vaše jedinstveno dijete nastavlja vašu avanturu. Ali kao što svako dijete ima svoje jedinstvene prednosti ima i svoje nedostatke. Neko dijete može biti daltonist, neko patuljasto, a neko se plašiti od visine, ali i ne treba vam netko savršen kako bi prošao ovu igru.

Srećom, sve što ste skupili ostaje i kada umrete i koristi se da unaprijedite svoj posjed dajući vašem sljedećem djetetu lakši prvi korak u vječitoj borbi dobra i zla. S druge strane, svaki novi nivo je drugačiji, a možete birati jednog od 8 igrača, pri čemu svaki ima svoje specijalne osobine.

S obzirom da je igra Rogue Legacy stara skoro deset godina, ova igra radi na prosječnom laptopu koji ste ostavili roditeljima prije mnogo godina, ali to nikako ne znači da nije zabavna.

Rogue Legacy Launch Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI