HOROR AVANTURA: Go Home Annie | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HOROR AVANTURA: Go Home Annie

Autor Krunoslav Ćosić

Ovo je jedna od najočekivanijih hrvatskih videoigara ove godine

 Go Home Annie (3).jpg Izvor: PISMO

U video igri Go home Annie radnja se odvija u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa, a glavni lik Annie agentica je tajne organizacije čiji je zadatak testirati umjetno razvijene paranormalne događaje.

Nakon početnog zapleta slijedi rasplitanje priče. Igrač rješava zagonetke i razgovara s nadnaravnim entitetima. Annie je zaposlenica niže razine u SCP Foundation. To je tajna organizacija namijenjena osiguravanju i zadržavanju anomalnih entiteta i zaštiti šire javnosti od njih.

Zašto je organizacija s motom "Secure, Contain, Protect" (SCP) stvorila odjel za repliciranje paranormalnih događaja i anomalnih entiteta? Zašto imate zadatak da u više navrata testirate iste replike, s naizgled nepromjenjivim ishodom? Morat ćete donijeti drastične odluke kako biste otkrili svoju pravu svrhu i promijenili tijek svoje sudbine.

 Go Home Annie (4).jpg Izvor: PISMO

Hrvatski autentični motivi detalji su okosnica igre – vidjet ćete štrukle na stolu, tabletiće i naljepnice nakon svećenikove posvete kuće. To su samo neki od detalja koji se primjećuju odmah na prvu. Ne čudi posvećenost svim tim detaljima jer su autori tehnikom fotogrametrije stvarno skenirali kuću koja je postala mjesto radnje videoigre Go Home Annie.

Developeri iz hrvatskog indie studija Misfit Villagea, stanari Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1 iz Novske, obećavaju uvrnuto horor iskustvo s više opcionalnih puteva u levelu pa čak i segmente vožnje kroz magloviti krajolik.

 Go Home Annie (1).jpg Izvor: PISMO

 Go Home Annie (2).jpg Izvor: PISMO

Videoigra iz prvog lica je najavljena za PC te će se moći igrati uz minimalno Windows 7, procesor i5 četvrte generacije ili AMD-ov ekvivalent, uz minimalno 8 GB radne (preporučeno je 16 GB) memorije, 35 GB slobodnog prostora na disku.

Što se tiče grafike, minimum je Nvidia GTX 760 ili AMD Radeon HD 7950, preporuka Nvidia GTX 1060 ili AMD Radeon RX 580.

Uzmite u obzir da igra Go Home Annie sadrži uznemirujuće teme kao što su krv, krv, implicirano ubijanje životinja i samoubojstvo izvan ekrana. Okvirni datum izlaska je kraj 2022. godine, a najavljena je i na Steam platformi. Pogledajte najavni trailer:

Go Home Annie: An SCP Game - Teaser Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI