CLASSIC FM: Obožavat će ju i oni koji ne slušaju klasičnu glazbu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CLASSIC FM: Obožavat će ju i oni koji ne slušaju klasičnu glazbu

Autor Krunoslav Ćosić

Mobilna aplikacija u kojoj se emitiraju samo najveći hitovi

 Classic FM.jpg Izvor: Apple App Store

Klasična glazba nije popularna među širokim masama, ali postoje izvedbe kojima nitko ne može odoljeti. Poželite li se opustiti uz probrana djela svjetskih majstora klasične glazbe, besplatna mobilna aplikacija britanskog radija Classic FM bit će dobar odabir.

Uz ugodan glas troje radijskih voditelja koji vrlo malo pričaju (John Suchet, Myleene Klass i Alexander Armstrong), a reklame su rijetke, ova aplikacija će vas podignuti u jutarnjim satima jer će vam pobuditi pozitivne misli dok će u večernjim satima poslužiti za opuštanje.

Uz slušanje radija uživo u HD kvaliteti prikazuje se i sljedeća pjesma koja će biti emitirana. Dodatak u aplikaciji su tematske vrste glazbe tako da možete odabrati i nešto drugo, ukoliko poželite. U trenutku pisanja ovog članka ponudili su Classical Dreams i From couch to opera house, ali možete očekivati i filmsku glazbu, ljubavne pjesme itd.

Nadalje, Classic FM u aplikaciji donosi i novosti, različite Classic FM playliste, video filmove, podcast. Aplikacija koristi Global player te donosi još nekoliko različitih radija s tematskom glazbom: Gold, Radio X, Smooth Country, Smooth Chill, Smooth, Heart dance, Heart 90s, Heart 80s, Heart 70s, Heart, Capital, LBC. Dakle, možete uživati i u country glazbi, starim hitovima iz određenih vremenskih razdoblja…

Dok se sluša glazba ili ugodni glas britanskih voditelja može se zaključati ekran kako se ne bi dodatno trošila baterija, a aplikacija će biti aktivna i dok koristite bilo što drugo na telefonu (pišete poruke, surfate internetom i društvenim mrežama), ali će se isključiti ako pokrenete bilo što sa zvukom tako da neće biti preklapanja zvuka ili potrebe da odlazite u aplikaciju Classic FM i pauzirate ju.

Omogućeno je slušanje glazbe bez pristupa internetu prethodnim preuzimanjem na telefon, nudi pregled rasporeda emisija itd. Android telefoni s verzijom 8 i više podržavaju instaliranje aplikacije Classic FM veličine 63 MB, a do sada je iz Googleove trgovine Play Store preuzeta 500.000 puta. Ako koristite iOS, potrebna vam je minimalna verzija iOS 11, aplikacija je veličine 246 MB.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI