IZLOŽBA O TAJNOM AGENTU 007 Više od 30 automobila, brodova i zrakoplova | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IZLOŽBA O TAJNOM AGENTU 007 Više od 30 automobila, brodova i zrakoplova

Autor Krunoslav Ćosić

Izložba Bond in Motion održava se u Petersenovom automobilskom muzeju u Los Angelesu

 James Bond 007 vozila (6) Izvor: Petersen Automotive Museum/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zbirka vozila koja je vozio poznati tajni agent James Bond najveća je ikada izložena u SAD-u u isto vrijeme, a sadržavat će više od 30 ikonskih vozila - automobila, brodova i zrakoplova.

Moći će se vidjeti neki od najpoznatijih legendarnih vozila tajnog agenta, a izložba se otvara upravo na početak izlaska 25. po redu 007 filma No Time To Die. Izložba Bond in Motion bit će smještena u Velikom salonu obitelji Petersens Mullin i trajat će od 25. rujna 2021. do 30. listopada 2022. godine. Film u hrvatska kina stiže 30. rujna 2021.

 James Bond 007 vozila (3) Izvor: Petersen Automotive Museum/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 James Bond 007 vozila (9) Izvor: Petersen Automotive Museum/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Film iz EON Productions Alberta R. Broccolija, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International režirao je Cary Joji Fukunaga, a 007 agenta glumi Daniel Craig koji se vraća za svoj peti film kao James Bond 007 Iana Fleminga.

Napisali su ga Neal Purvis i Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga i Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag). Film će biti globalno objavljen od 30. rujna 2021. u Velikoj Britaniji putem Universal Pictures Internationala i 8. listopada u SAD-u putem MGM-a putem njihovog bannera United Artists Releasing.

 James Bond 007 vozila (2) Izvor: Petersen Automotive Museum/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U filmu Za smrt nema vremena Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir je kratkotrajan kada se pojavi njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e koji traži pomoć. Pokazalo se da je misija spašavanja otetog znanstvenika daleko podmuklija nego što se očekivalo, što je odvelo Bonda na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

U novom James Bond filmu Za smrt nema vremena mogu se vidjeti Nokia telefoni iz HMD Globala, i to na najtežem testu. Pojavljuju se modeli Nokia 3310 te Nokia XR20 - čvrsta, elastična i otporna na život.

Nokia XR20 može izdržati na nevjerojatnim temperaturama od 55 °C ili na zaleđenim skijaškim stazama od –20 °C, a može čak podnijeti strme padove do 1,8 m kao i do sat vremena pod vodom. Ovaj Android pametni telefon dolazi s četiri godine sigurnosnih ažuriranja i do tri godine nadogradnje softvera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI