VRIJEME JE ZA BESPLATNO IGRANJE: Insurmountable | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA BESPLATNO IGRANJE: Insurmountable

Autor Ivan Vukić

Ovaj tjedan Epic Games časti sa zanimljivom penjačkom video igrom

 Insurmountable (1).jpg Izvor: Epic Games

100 posto popusta dobit ćete pri odabiru igre, a period u kojem samo uz otvoren račun na Epic Games platformi možete preuzeti igru Insurmountable je od 14. do 21. travnja 2022. Požurite, a ako zakasnite sljedeći tjedan vas ponovo čekaju novi gratis naslovi.

Igra Insurmountable inače košta 19,99 eura, razvio ju je ByteRockers' Games, a publiširao Daedalic Entertainment u 2021. godini. Namijenjena za igranje na Windows platformi, Insurmountable je single player strateška video igra.

Suočit ćete se s raznim terenima kao usamljeni planinar i mora ćete izdržati bezbrojne opasnosti kje prijete pri penjanju. U rizičnom okruženju čekaju vas mnoge teške odluke. U igri se probijate gore-dolje po planini, svladavajući nepremostive visine.

 Insurmountable (2).jpg Izvor: Epic Store

Insurmountable je avantura u kojoj igrač mora osvojiti ogromne planine. Zahvaljujući proceduralno stvorenom okruženju, ne postoje dva ista uspona. Pobrinite se da vaš penjač ostane živ tako što uvijek pazite da vaše vitalne vrijednosti ne dođu u kritični raspon.

Zadatak će otežavati dinamičan vremenski sustav s promjenama dana/noći uz mnoštvo nasumično generiranih događaja za koje nikad ne znate unaprijed kako će završiti. Sve vaše odluke su važne.

Likovi i vještine

Odaberite jednog od tri lika s različitim vještinama i pozadinskim pričama i počnite penjanje na prvu planinu. Pretražite sanduke, špilje i drevne ruševine za opremu prošlih avanturista. Trebat će vam jer će i prva planina zahtijevati puno toga od vas.

 Insurmountable (3).jpg Izvor: Epic Games

Ali ne brinite. Kako vrijeme bude prolazilo, postajat ćete sve jači i jači. Iskoristite prednost sofisticiranog sustava vještina kako biste odredili koliko snage i vještina vaš penjač treba imati.

Teške odluke

Kroz sve tri misteriozne priče susrest ćete opasne životinje, prevladati smrtonosne ponore, susresti se sa zlokobnim i dobronamjernim likovima koji ne moraju uvijek biti ljudi. I ovdje svaka vaša odluka odlučuje o sljedećim događajima.

 Insurmountable (5).jpg Izvor: Epic Games

Trebate osvojiti tri planine. Jedan vrh viši je i smrtonosniji od prethodnog. U igri Insurmountable morat ćete se nositi s nepoznatim opasnostima, spontano reagirati na nepredvidive događaje i na kraju shvatiti da, kao i u životu, ne možete uvijek znati posljedice svojih odluka, ali se ipak morate nositi s njima. Na kraju često sve ispadne drugačije nego što ste mislili.

Suočit ćete se s izazovom uvijek novih i promjenjivih opasnosti, suočit ćete se sa snježnim olujama i čistom silinom prirode pa uvijek držite pogled prema vrhu i svladajte nepremostivo.

 Insurmountable (4).jpg Izvor: Epic Games

Značajke

• ne postoje dva ista uspona
• planine su proceduralno generirane
• dinamičan svijet s različitim vremenskim efektima
• stotine događaja s promjenjivim ishodima
• strateško igranje u pronalaženju puta, upravljanju statistikom i opremom
• 3 lika s različitim sposobnostima

Za igranje igre Insurmountable potrebno vam je računalo s minimalno 8 GB radne i 4 GB memorije te i5-4460 ili AMD FX-6300 grafika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI