EFOOTBALL 2022: Stiglo je (konačno) ažuriranje video igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EFOOTBALL 2022: Stiglo je (konačno) ažuriranje video igre

Autor Smartlife

Čekali smo duže od pet mjeseci na ovo ažuriranje

 Messi eFootball.jpg Izvor: Konami

Dugoočekivana eFootball 2022 verzija 1.0.0 u besplatnom izdanju (bit će i premium eFootball Pack) dostupna je za sve igrače (uskoro će biti aktualno i mobilno ažuriranje). Ovaj službeni update se smatra prvim redovnim izdanjem nekadašnje PES igre, nakon što je u rujnu bila dostupna "probna" verzija igre.

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja-8 Izvor: Konami

Iako je Konami planirao igračima širom svijeta predstaviti novu igru u najboljem izdanju - dogodilo se sasvim suprotno i eFootball 2022 je i dalje jedna od najgore ocijenjenih igara ikada, i to ne samo među sportskim igrama.

U pokušaju da preokrene stvari Konami je odložio planirano izdanje verzije 1.0.0 sve dok programeri nisu bili sigurni da je ovo ažuriranje na nivou koji bi fanovi smatrali dostojnim ostavštine koju igra nosi.

Pet mjeseci nakon što je prvobitno planirano verzija 1.0.0 je najzad stigla te uključuje niz novih dodataka na terenu i van njega. Glavni dodatak je način Dream Team koji je ranije bio poznat kao Creative Team.

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja-6 Izvor: Konami

Ovo je eFootball izdanje MyClub sekcije PES igre ili Ultimate Team u FIFA igrama i omogućava igračima da sastave vlastiti tim od igrača različitih klubova, a onda ih koriste za utakmice protiv drugih igrača na internetu u istoj ili drugim platformama. Prva sezona Dream Team načina počinje 21. travnja i nazvana je Novi pristup igri, formiranju tima i licencama.

Što se same igre tj. gameplaya tiče Konami kaže da je ponašanje igrača poboljšano dok nova tehnika, kako ju oni nazivaju zapanjujućeg udarca, omogućava igračima izvođenje efikasnijih dodavanja i udaraca.

Verzija 1.0.0 igre također uključuje nove licence iz Japana i Sjeverne Amerike. Lige J1 i J2 su sad licencirane, a igra je dobila i MLSPA licencu. To znači da Američka liga igre i dalje ima generička imena timova, ali će njihovi popisi biti sastavljeni od pravih MLS igrača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI