XCOM 2: Besplatan nastavak nagrađivane igre godine | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

XCOM 2: Besplatan nastavak nagrađivane igre godine

Autor Davor Dakić

Iskoristite priliku i preuzmite igru koja inače košta 50 eura

 XCOM 2 (1).jpg Izvor: Epic Games

U strateškoj igri XCOM 2 vanzemaljci vladaju Zemljom, ali potajno skrivaju zlokobne planove. Kao vođa gerilskih snaga u single player igri morate zapaliti globalni otpor kako biste eliminirali vanzemaljsku prijetnju i spasili ljudsku rasu.

XCOM 2 je nastavak XCOM: Enemy Unknown, nagrađivane strateške igre godine 2012. Zemlja se u međuvremenu promijenila. Prošlo je dvadeset godina otkako su svjetski čelnici ponudili bezuvjetnu predaju izvanzemaljskim snagama. XCOM, posljednja linija obrane planeta, ostala je desetkovana i raspršena.

 XCOM 2 (3).jpg Izvor: Epic Games

Sada, u XCOM-u 2 vanzemaljci vladaju Zemljom, grade sjajne gradove koji obećavaju briljantnu budućnost čovječanstva na površini dok prikrivaju zlokobne planove i eliminiraju sve koji se ne slažu S njihovim novim poretkom.

Samo oni koji žive na rubovima svijeta imaju marginu slobode. Ovdje se još jednom okuplja snaga koja će se zauzeti za čovječanstvo. Uvijek u bijegu i suočavajući se s nemogućim izgledima, preostale snage XCOM-a moraju pronaći način da pokrenu globalni otpor i eliminiraju vanzemaljsku prijetnju jednom zauvijek.

 XCOM 2 (2).jpg Izvor: Epic Games

Preuzmite zapovjedništvo nad Avengerom, plovilom za opskrbu izvanzemaljaca preuređenom u XCOM-ovo mobilno sjedište. Novo otvoreno igranje omogućuje vam da odlučite kamo ćete voditi svoj udarni tim, kako povećati popularnu podršku i kada se boriti protiv neprijateljskih protuoperacija.

Pet klasa vojnika, svaki sa svojim vlastitim stablom vještina, omogućuju vam stvaranje specifičnih vojnika za svoj taktički plan. Novi sustavi igranja nude veću taktičku fleksibilnost u borbi. Koristite prikrivanje za zasjedu neprijateljskih patrola. Pljačkajte neprijatelje za dragocjenu opremu i artefakte. Spasite VIP osobe i spasite pale suborce noseći ih do točke izvlačenja.

 XCOM 2 (4).jpg Izvor: Epic Games

Raznoliki sastav neprijatelja, od moćnih novih vanzemaljskih vrsta do provoditelja izvanzemaljskog režima, nudi poseban taktički izazov. Konfigurirajte i izgradite sobe na Avengeru kako biste XCOM-u pružili nove mogućnosti na bojnom polju. Koristite svoje znanstvenike i inženjere za istraživanje, razvoj i nadogradnju oružja i oklopa kako bi odgovarali vašim preferiranim taktikama.

Svaka misija je izazov. Krenite na razne misije diljem svijeta, od divljih krajeva do srca megagradova pod kontrolom vanzemaljaca, do dubina izvanzemaljskih instalacija. Postoje praktički beskonačne kombinacije karata, misija i ciljeva.

Kritika je igru XCOM 2 dobro ocijenila, s 87 posto, a zahtijeva minimalno 64-bitni Windows 7, 4 GB radne i 45 GB memorije za instalaciju. Igra XCOM 2 je besplatna za preuzimanje 21. travnja 2022. na Epic Games platformi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI