FOREVERPEN: Olovka kakvu do sada niste vidjeli | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FOREVERPEN: Olovka kakvu do sada niste vidjeli

Autor Ivan Vukić

Ovaj projekt je na Indiegogu prikupio više od 550.000 dolara

 ForeverPen (4).jpg Izvor: Worldstiniest

Najmanja olovka na svijetu bez tinte može se zakvačiti za ključeve, na cif od jakne, nikad ne treba punjenje i trajat će zauvijek. Tako obećavaju tvorci ove male olovke mase samo nekoliko grama, a po dužini je manja od jednog inča (oko 2,4 centimetra).

Iako živimo u digitalnom dobu, olovka je i dalje predmet kojeg ne možemo izbaciti iz upotrebe.

ForeverPen
Izvor: Youtube

Izrađena od srebra i titana izuzetno je dugotrajna i bit će uvijek uz vas, kad god vam ustreba. Uzmite u obzir kako je ovo još uvijek prototip, a ne finalni proizvod. Hoće li ForeverPen krenuti u proizvodnju mogu utjecati financijski izazovi i sam razvoj proizvoda. Ipak, prikupljenih 550.000 dolara na Indiegogo platformi trebali bi biti jamac u sigurnost uloženog novca, ukoliko se odlučite poduprijeti ovu kampanju.

Uz funkciju pisanja po papiru, plastici, drvetu i nekim drugim stvarima poput kartica ForeverPen se može koristiti i za razne druge situacije poput pomoći pri otvaranju paketa, kuverti, a istovremeno ne ostavlja nikakve mrlje. Vodootporna je tako da joj niti vlaga ne smeta. Čak niti otvoreni plamen.

 ForeverPen (2).gif Izvor: Worldstiniest

Cijena za jednu ForeverPen olovku je 228 kuna odnosno snižena je s 29 na 25 britanskih funti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI