IFA SE VRAĆA U RUJNU: Pripreme su u punom tijeku | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IFA SE VRAĆA U RUJNU: Pripreme su u punom tijeku

Autor Krunoslav Ćosić

Sajam koji je nekada privlačio više od 200.000 posjetitelja ponovo će se održati

 IFA Berlin 2019 (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Početkom rujna u Berlinu će se održati sljedeće izdanje IFA sajma potrošačke elektronike. Nakon prošlogodišnje stanke sajam bi trebao ponovo zablistati u svojem prepoznatljivom sjaju.

Izvršni direktor IFA-e i izvršni potpredsjednik Messe Berlin grupe Jens Heithecker objasnio je da je sada vrijeme da se krene u stvarnost i ponovno organizira događaj u punoj veličini, okupljajući vodeće robne marke potrošačke elektronike, kućanskih aparata, ICT-a i telekomunikacija.

Događaj će se održati od 2. do 6. rujna 2022. i pružit će priliku "da se svjetska industrija obnovi", rekao je Heithecker, prenosi Mobile World Live.

 TCL IFA Berlin 2019.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Organizatori IFA-e planirali su povratak u punom razmjeru 2021., ali su brzo bili prisiljeni otkazati fizički događaj navodeći "nove globalne zdravstvene nesigurnosti". U rujnu 2020. godine IFA je bio jedan od rijetkih sajmova koji se održao u fizičkom obliku, iako je imao formu malog sajma na koji je stiglo oko 6000 ljudi. Bili smo na specijalnom izdanju IFA sajma u rujnu 2020. godine, kao rijetki novinari koji su putovali u to vrijeme.

 IFA Berlin 2020 Krunoslav Ćosić.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Berlin se sada kao grad počinje otvarati za velike događaje, uz neka ograničena pandemijska ograničenja. Od 1. travnja sudionici mogu prisustvovati velikim događajima u gradu, poput sajmova, bez predočenja dokaza o testiranju, oporavku ili cijepljenju.

Martin Ecknig, izvršni direktor Messe Berlina, dodao je da "industrija ima snažnu želju vratiti se osobnim događajima, a mi smo predani tome da to postane stvarnost u Berlinu ovog rujna na siguran i uspješan način".

Podjsjetimo se, GSMA je privukla 61.000 posjetitelja na MWC22 u Barceloni krajem velajče 2022., na kongresu na kojem smo također sudjelovali.

 IFA Berlin 2019 (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI