HORIZON FORBIDDEN WEST: Potražite uskršnja jaja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HORIZON FORBIDDEN WEST: Potražite uskršnja jaja

Autor Krunoslav Ćosić

Što se to događa na Zabranjenom zapadu?

 Horizon Forbidden West (1).jpg Izvor: Playstation

Svijet Horizon Forbidden Westa je velik, ali dok ga istražujete otkrit ćete mnoge manje tajne zakopane u njegovim krajolicima. Neka od najneočekivanijih otkrića su tri tajanstvene relikvije koje upućuju na Midgard, mitsko carstvo prikazano u određenoj nordijskoj akcijsko-pustolovnoj igri iz studija Santa Monica.

U Guerrilli vole surađivati s kolegama iz PlayStation Studios i odobravati ih. Zato, skriveni diljem Zabranjenog zapada, ovi posebni ratni totemi odaju počast ključnim likovima. Pronalaženjem sve tri ove izrezbarene drvene figure otključat ćete pristup jedinstvenom kozmetičkom bonusu za Aloy: legendarnoj boji za lice Mark of War koju nosi sam Kratos.

Svaki od ovih kolekcionarskih predmeta stavljen je u svijet uz pažljivo razmatranje razvojnog tima. Sami ćete pronaći njihove točne lokacije, a ovo zavirivanje iza kulisa dat će vam ideju o tome gdje započeti svoju potragu.

 Horizon Forbidden West (2).jpg Izvor: Playstation

Počinjemo odavanjem počasti Kratosovom kultnom oružju, Levijatanskoj sjekiri. Izvan utabanog puta Aloy može pronaći strašnu bojnu sjekiru zakopanu u drvo. Skeniranjem svojim Focusom otkriva se trag do napuštene kolibe koja zrcali Kratosov dom. Iznutra, mali Totem rata nosi Kratosovu sličnost.

Totem mladosti blizu je ikone. Kako se približavate otkrit ćete da ga žestoko brani stroj koji je sličan stvorenju koje bdije nad Helheimom, što je specifična referenca na Atreusa.

 Horizon Forbidden West (3).jpg Izvor: Playstation

Konačno, Totem Bratstva nalazi se u strukturi nalik kotlu na otoku što podsjeća na jedno od mjesta gdje su se nalazile Brokove i Sindrijeve kovačnice. Odabrali su ovu lokaciju jer su braća Huldra nordijski ekvivalent grčkom bogu Hefestu (imenjak AI-a za strojno kovanje Horizon Forbidden Westa).

“Željeli smo da to budu samostalna, skrivena uskršnja jaja koja je namjerno bilo teže pronaći od naših drugih kolekcionarskih kompleta”, primjećuje Elijah Houck, viši svjetski dizajner u Guerrilli. “Kao rezultat toga, odlučili smo im ne dati oznake na karti ili praćenje zadataka kako bi igrač mogao prirodno naići na njih i izvući vlastite zaključke o tome što različiti povratni pozivi trebaju predstavljati.”

 Horizon Forbidden West (4).jpg Izvor: Playstation

Sada kada znate priču koja stoji iza Horizon Forbidden West War Totema krenite u lov na uskršnja jaja. A ako ste ih već pronašli svakako podijelite svoje najbolje fotografije Aloya i totema na društvenim mrežama koristeći #BeyondTheHorizon!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI