NOVOSTI U TELEGRAMU: Vlastiti zvukovi obavijesti, napredniji botovi | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI U TELEGRAMU: Vlastiti zvukovi obavijesti, napredniji botovi

Autor Ivan Vukić

Aplikacija za dopisivanje Telegram ponovo je nadograđena novim funkcionalnostima

 Telegram.jpg Izvor: telegram

Novo ažuriranje dodaje stvaranje vlastitih tonova obavijesti, postavljanje prilagođenog trajanja za utišavanje razgovora ili automatsko brisanje poruka kao i nadopunjene botove spremne zasjeniti bilo koju web stranicu, poboljšano prosljeđivanje koje čuva odgovore i još mnogo toga.

Prilagođeni zvukovi obavijesti

Sada možete pretvoriti bilo koji zvuk u ton obavijesti stvarajući prilagođena upozorenja - od svoje omiljene glazbe ili čak memova (i mijaukanja). Dodirnite kratku audio datoteku ili glasovnu poruku u chatu da biste je odmah dodali na svoj popis zvukova obavijesti koje možete dodijeliti bilo kojem razgovoru.

 Telegram Prilagođeni zvukovi obavijesti 1.jpg Izvor: telegram

Telegram tonovi su višeplatformski i potpuno besplatni - kao što bi trebali biti. Svojim zvukovima možete pristupiti na svim svojim uređajima putem Postavke > Obavijesti i zvukovi. Tamo možete dodati nove tonove i postaviti zvukove za pojedinačne razgovore ili cijele grupe razgovora.

Tonovi trenutno podržavaju audio datoteke i glasovne poruke kraće od 5 sekundi do 300 kB veličine.

Prilagođeno trajanje isključivanja zvuka

Već godinama korisnici Telegrama mogu privremeno isključiti razgovore kako bi se odmorili od obavijesti, na primjer na 8 sati ili 2 dana. Sada također možete pauzirati obavijesti na određeno vrijeme kao što je duljina podnevnog drijemanja ili produženog odmora.

 Telegram Prilagođeno trajanje isključivanja zvuka 2.jpg Izvor: telegram

Svaki chat ima pojednostavljeni izbornik za izmjenu upozorenja – odaberite Onemogući zvuk za tiho primanje obavijesti ili jednu od opcija Isključi zvuk da biste potpuno isključili obavijesti. Na Androidu dodirnite "Obavijesti" na stranici s informacijama o chatu ili Izbornik Android > Isključi zvuk u zaglavlju chata. Na iOS-u dodirnite "Isključi" na stranici s informacijama o chatu.

Novi izbornik za automatsko brisanje u profilima

Automatsko brisanje može se omogućiti u bilo kojem chatu kako bi razgovor bio povjerljiviji ili manje zatrpan. Sada je potrebno manje dodirivanja da bi se to omogućilo te su podržane fleksibilne postavke tajmera za 2 dana, 3 tjedna, 4 mjeseca i više.

 Telegram Novi izbornik za automatsko brisanje u profilima 3.jpg Izvor: telegram

Omogućite automatsko brisanje iz izbornika s tri uspravne točkice na Androidu ili izbornika s tri vodoravne točkice kod iOS-a, na stranici s informacijama o chatu.

Odgovori u proslijeđenim porukama

Telegram je bio prva aplikacija koja je odgovore učinila lakim i učinkovitim za navigaciju, još 2015. godine. Prijeđite prstom ulijevo na bilo kojoj poruci da biste odgovorili na nju. Vaš odgovor će uključivati mali pregled koji možete dodirnuti da biste odmah skočili na izvornu poruku.

 Telegram Odgovori u proslijeđenim porukama 4.jpg Izvor: telegram

Isti pregledi odgovora sada su uključeni prilikom prosljeđivanja poruka drugim chatovima tako da svi mogu vidjeti puni kontekst vaših unutarnjih šala. Uvijek možete sakriti ime pošiljatelja ili medijske natpise ako želite anonimnije proslijediti poruku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI