Predstavljen je World of Warcraft: Dragonflight | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Predstavljen je World of Warcraft: Dragonflight

Autor Smartlife

Stižu zanimljiva poboljšanja video igre

 World of Warcraft Dragonflight (1).jpg Izvor: Blizzard

Dragonflight u World of Warcraft vraća Azeroth zmajeve, uvodi nove klase i rase, ali i brojna poboljšanja uz koja će stići i ekspanzija igre.

Azeroth i njegovi heroji uskoro će ponovo poletjeti u najnovijoj World of Warcraft ekspanziji, Dragonflight. Blizzard je tijekom prijenosa uživo i zvanično predstavio World of Warcraft: Dragonflight.

Kroz video su igrači mogli“preletjeti“ kroz povijest Azerotha prije nego što je otkriveno kako su se zmajevi vratili u suvremeni svijet da bi savladali drevne protivnike. Dragonflight će staviti zmajeve Azerotha prvi put u centar Warcraft priče još od 2010. godine kad smo igrali Cataclysm naslov.

 World of Warcraft Dragonflight (1).jpeg Izvor: Blizzard

Aspekti su tražili pomoć od smrtnih heroja tj. igrača kako bi povratili svoju moć i zaustavili novonastalo zlo. Kako bi ovo uradili, igrači će morati otići na Dragon Isles koji će biti podijeljen u pet zona. Za uživanje u novim zonama igrači će morati naučiti Dragonriding, što je nova tehnika upravljanja koja podsjeća na gliding i na flying, što smo već biti u prilici isprobati u ranijim WoW naslovima.

Nova ekspanzija će ubaciti i novu rasu Dracthyr: zmajeve koji mijenjaju izgled drakonskim i humanoidnim oblicima. Dracthyr će moći igrati samo kao Evoker, nova klasa koju ćemo dobiti uz Dragonflight.

Evoker ima dijve specijalnosti koje možete izabrati: Devastation, prvi novi ranged DPS koji dolazi još od izlaska originalne igre i Preservation. Dracthyr se može pridružiti ili Alijansi ili Hordi i startat će u svom posebnom početnom području, na višem nivou od drugih početnih rasa i klasa.

Pored ovih noviteta, Dragonflight će, također, donijeti i mnoge manje promjene koji će obradovati igrače. Profesije će dobiti ogromnu nadogradnju, a Blizzard uvodi i mnogo bolji UI koji će omogućiti da igrači sami naprave ono što želite, a pritom se ne moraju skidati add-onovi tj. dodatci.

Još uvijek nije poznato kada će izaći Dragonflight, ali je Blizzard otkrio da ćemo uskoro dobiti više informaciju za alpha verziju igre.

Dragonflight Announce Cinematic Trailer | World of Warcraft
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI