Uđite u tamu uz video igru Amnesia: Rebirth | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Uđite u tamu uz video igru Amnesia: Rebirth

Autor Davor Dakić

Amnezija: ponovno rođenje je single player igra u kojoj ćete osjetiti strah

 Amnesia Rebirth (3).jpg Izvor: Epic Games

Ova igra sadrži sadržaj za odrasle koji se preporučuje samo za osobe starije od 18 godina. Amnesia: Rebirth je trenutno na 100-postotnom popustu u Epic Games Storeu, ali samo do 28. travnja 2022. Stoga, ulogirajte se u svoj Epic račun i uštedite 24,99 eura.

Frictional Games je igru Amnesia: Rebirth predstavio prije dvije godine, igra se na Windows platformi (7, 8, 10, 64 bita) ako vas nije strah igrati horror video igre. Vaše računalo mora imati minimalno 4 GB radne memorije te i3 ili AMD FX procesor, uz grafiku OpenGL 4.0, Nvidia GTX 460, AMD Radeon HD 5750 ili Intel HD 630. Nešto kasnije igra će biti dostupna i za Mac OS.

 Amnesia Rebirth (6).jpg Izvor: Epic Games

Amnesia: Rebirth predstavlja novi silazak u tamu od kreatora kultne serije Amnesia. Mučno putovanje kroz pustoš i očaj tjera vas na istraživanje granica ljudske otpornosti. Nećete moći doći do daha jer je stvorenje od vas udaljeno samo nekoliko centimetara. Njegova jedina svrha je terorizirati pa kad budete čučali u mraku, pokušavajući zaustaviti strah koji je sve veći i veći, pokušat će ušutkati ono što leži u vama.

U igri Amnezija: ponovno rođenje vi ste Tasi Trianon koji se budi duboko u pustinji Alžira. Dani su prošli, a vi se pitate gdje ste bili, što ste učinili, gdje su ostali. Jedina prilika da preživite nemilosrdni užas koji vas prijeti progutati je ponoviti svoje putovanje i spojiti fragmente svoje razbijene prošlosti.

 Amnesia Rebirth (5).jpg Izvor: Epic Games

Pri igranju morate paziti na svoju ljutnju i ne dopustiti da se bojite. Istovremeno, vrijeme radi protiv vas. Uživite se u Tasin lik i vodite je kroz njezin osobni teror i bol. Dok se borite i probijate kroz pusti krajolik morate se boriti i sa svojim vlastitim nadama, strahovima i gorkim žaljenjem. Ali, i dalje morate nastaviti, korak po korak, znajući da ćete izgubiti sve, ako ne uspijete.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI