TREBA ISKORISTITI PRILIKU: Riverbond je upravo besplatan | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TREBA ISKORISTITI PRILIKU: Riverbond je upravo besplatan

Autor Krunoslav Ćosić

Razbijte sve ljupke neprijatelje u male kockice

 Riverbond (2).jpg Izvor: Epic Games

Riverbond je zabavna i mahnita avanturistička igra za 1 do 4 igrača. U zadivljujućem svijetu, na herojskom putovanju morat ćete dovršili misije, boriti se protiv neprijatelja i sve razbiti.

Vitez je zatočio vođe Osam svjetova uzrokujući kaos, sušu i nered. U akcijskoj avanturi pobijedite zlo i pomozite šarmantnim građanima Riverbonda na ovom akcijom prepunom putovanju kroz prekrasne, ručno izrađene svjetove. Otključajte razna oružja, opremite nove skinove i aktivirajte pojačanja za hakiranje i borbu na putu do slave.

 Riverbond (5).jpg Izvor: Epic Games

Klasična zajednička igra za jednog igrača

Bilo da se igrate sami ili u kaotičnoj kombinaciji s drugima na kauču ovu epsku avanturu možete igrati na svoj način. Uz kooperaciju na kauču, svi zajedno pobjeđuju u borbi dok uništavaju voksele.

Uz izbor brzog oružja uništavanje svega prati zadovoljstvo. Srušite masivne tornjeve zamahom svog mača, budite sretni na gomili neprijatelja i pokrenite eksploziju. Sve prate slatki likovi i smrtonosni šefovi.

Upoznat ćete šarmantne likove, stvoriti neočekivane saveznike i boriti se sa slatkim (ali smrtonosnim!) šefovima. Birajte između više od 50 oružja koje odgovara vašem stilu igre i pobijedite zlo. Sve prati epska pustolovna glazba.

 Riverbond (8).jpg Izvor: Epic Games

Video igra Riverbond dostupna je do 28. travnja 2022. besplatno za preuzimanje preko Epic Games Storea, a inače košta 19,99 eura. Kritika nije previše oduševljena igrom koju je za Windows platformu izradio Cococucumber, ali neki korisnici su igri dali poprilično dobre ocjene.

Vaše računalo mora imati Windows 10 operativni sustav, samo 2 GB radne i 650 MB memorije raspoložive za preuzimanje, procesor bi morao biti na minimalno 2 GHz takta, a grafika iz GTX 600 serije je također minimalna dok će uz NVDIA GTX 900 seriju ili ekvivalent još ugodnije biti igranje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI