PRIČEKAJTE SVIBANJ: FIFA 22 će preko PlayStation Plusa biti besplatna | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIČEKAJTE SVIBANJ: FIFA 22 će preko PlayStation Plusa biti besplatna

Autor Krunoslav Ćosić

Nije to jedina igra koja će biti besplatna u svibnju 2022.

 FIFA 22, Tribes of Midgard, Curse of the Dead Gods.jpg Izvor: Playstation

PlayStation je objavio koji će PlayStation Plus naslovi biti besplatni za preuzimanje tijekom svibnja. Igre će besplatno moći preuzeti članovi programa PlayStation Plus, za svoje konzole PS4 i PS5. Među naslovima koji su pravi mamac za oči i prste su FIFA 22, Tribes of Midgard i Curse of the Dead Gods (već od utorka 3. svibnja).

PlayStation Plus mjesečne igre | PS5, PS4 | svibanj 2022
Izvor: Youtube

Ako ne stignete igre preuzeti u svibnju, i u lipnju će biti dostupne za preuzimanje igara u svoju biblioteku; točnije do 6. lipnja 2022. Sony je dodatno izdašan te je u ponudu uključio i bonus FIFA 22 FUT paket, što će biti ekskluzivno dostupno za PlayStation Plus. Ovaj paket mogu preuzeti PlayStation Plus članovi koji već posjeduju igru FIFA 22.

FIFA 22

PlayStation igra FIFA 22 donosi igru još bliže stvarnosti s napredovanjem u igranju u svim modovima. Budite kreativni i izgradite svoj tim iz snova u Ultimate Teamu, stvorite svoj klub u Career Modeu i izrazite se stilom na ulicama uz ponovno osmišljenu igru Volta Footballa.

FIFA 22 - Powered by Football - Official Launch Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

Moći ćete uživati i u lokalnim ili online natjecateljskim utakmicama za više igrača na gaming konzolama Sony PS4 i Sony PS5. Online multiplayer zahtijeva članstvo za PlayStation Plus. Ne zaboravite da se primjenjuju se dobna ograničenja, a PS Plus podliježe stalnoj naknadi za pretplatu koja se automatski naplaćuje do otkazivanja.

Tribes of Midgard

Plemena Midgarda spajaju žanrove preživljavanja i ARPG-a u živopisno co-op ili solo iskustvo smješteno u svemir nordijske mitologije. Kao Einherjar, kojeg je sam Odin vratio u život, vi i vaše pleme od najviše 10 igrača morat ćete braniti Seed of Yggdrasil (Sjeme Yggdrasila) od zlih sila.

Tribes of Midgard - Launch Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

Zajedno ćete se morati odvažiti i istražiti divljinu Midgarda kako biste prikupili resurse, materijale i skrivena blaga neophodna za kovanje novog oružja, epskog oklopa i utvrđivanje vašeg sela. Vaše najveće prijetnje kriju se u cijelom Midgardu u obliku divova i velikih zvijeri iz nordijske legende. Hoćete li moći pobijediti ove sile, spasiti Sjeme i pobjeći prije početka Fimbulwintera?

Curse of the Dead Gods

U igri za jednog igrača istražite prokleti hram, naizgled beskonačan labirint jama bez dna, smrtonosnih zamki i čudovišta. Vaša pohlepa će vas odvesti u smrt, ali to nije bijeg. Ponovo ćete moći ustati i vratiti se u borbu.

Curse of the Dead Gods - Launch Trailer | PS4
Izvor: Youtube

Skupljajte mistične relikvije i arsenal oružja kako biste bili nezaustavljivi, ali svaka moćna kletva može biti mač s dvije oštrice stvarajući jedinstvene kletve koje utječu na vaš stil igre pri svakom pokušaju. Prkosite zloćudnim božanstvima koja se zadržavaju na ovom mjestu.

Borit ćete se kroz horde neprijatelja u mračnim, špiljastim prolazima ispunjenim zamkama i tajnama svih vrsta – kipovi koji izbacuju vatru, eksplozivi, skriveni šiljci i još gore od toga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI