JUST DIE ALREADY: Igrajte se sami ili u društvu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JUST DIE ALREADY: Igrajte se sami ili u društvu

Autor Igor Martić

Igra namijenjena za osobe starije od 18 godina, a uz to je i besplatna tjedan dana

 Just Die Already (6).jpg Izvor: Epic Store

Stari ste i ljuti i upravo ste izbačeni iz doma za umirovljenike u kojem ste živjeli. Kako ćete preživjeti u svijetu koji se pita zašto već niste umrli? Just Die Already je igra koju su kreirali dizajneri Goat Simulatora, a nastala je u 2021.

Može se igrati kao single i multiplayer te co-op, a spada u red komične avanture. Boomerima što vas zezaju dajte ono što i zaslužuju - tako što će se boriti za svoj živote! Natječite se protiv svojih starih prijatelja, igrajte u četiri nove arene, prilagodite svoje načine igre i počnite jedni drugima trgati udove.

 Just Die Already (4).jpg Izvor: Epic Games

Vi ste stari umirovljenik u bliskoj budućnosti u kojoj ljudi neće uopće imati djece, ukratko bi bila radnja video igre Just Die Already. Nema tko plaćati mirovine zbog onih nezahvalnih milenijalaca koji radije igraju video igrice umjesto da rade stvarni posao.

Budući da vam nitko ne može pokriti troškove života, vi - baš kao i svi drugi starci na ovom svijetu - nemate druge nego preživjeti sami. Vaša je jedina opcija sada izvoditi opasne izazove i istraživati svijet u potrazi za mirovinskim kartama kako biste se kvalificirali za besplatnu mirovinu.

 Just Die Already (5).jpg Izvor: Epic Games

Dakle, s obzirom da vas društvo želi mrtvog nije li konačno došlo vrijeme da malo poživite? Uz to što ste stari morat ćete biti hrabri. Ali vi ste i krhki, siromašni i mrzite svijet. Otkrijte radost kako je biti star i „napravljen od stakla“ jer sve vas može slomiti, ali i vi možete slomiti sve. Konačno ste pronašli nešto zajedničko sa svojim (pravim) djedom i bakom.

Dovršite opasne izazove koje nikada nećete isprobati kod kuće i odgovorite na egzistencijalna pitanja poput: možete li se lansirati iz katapulta i sletjeti na nekoga? Ili, možete li preživjeti ako izgubite glavu, zgrabite je i udarite nekoga njome? Ipak, pokušajte ostati u jednom komadu kako biste na kraju mogli uživati.

 Just Die Already (7).jpg Izvor: Epic Games

U igri koja se igra na Windows računalima zaradit ćete nagrade ispunjavanjem opasnih izazova, a vaše računalo treba imati Windows 8 OS minimalno, 8 GB radne memorije te 2,5 GB interne, uz solidnu grafičku karticu poput NVIDIA GeForce 750 Ti ili AMD Radeon R7 260X. Preporuka je ipak NVIDIA GeForce 760 ili AMD Radeon R9 270X, uz Intel Core i5 9400f @2,9 GHz ili AMD-FX-6300. U Epic Store online trgovini igra Just Die Already je besplatna za preuzimanje do 5. svibnja 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI