TREBA ISKORISTITI PRILIKU Tri besplatne igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TREBA ISKORISTITI PRILIKU Tri besplatne igre

Autor Smartlife

Do 23. rujna preuzmite Titan Quest Anniversary Edition, Speed Brawl i Tharsis

 Speed Brawl (2) Izvor: speedbrawl.com

Speed Brawl (Epic)

Ova igra pripada skupini 2D platformskih brzih igara. Poanta igre je kretati se brzo i "tamaniti" sve na što naiđete. Veća brzina vam omogućuje brže udarce, a kombinacije vas dovode bliže do specijalnih udaraca. Sa šest jedinstvenih likova imat ćete na raspolaganju različite strategije i stilove igre.

Osim brzine, vizualna raskoš je zaista maksimum koji možete očekivati od jedne 2D platforme, a tu je i opcija lokalne i online igre s više igrača kroz cijelu kampanju. Speed Brawl je odlična igra koju ćete konzumirati po pola sata do sat vremena svakoga dana dok ne završite kampanju.

Ona kreće iz Londona 1888. godine, nakon rata s osvajačima s Mjeseca (Selenitima) u kojima je pobijedila britanska imperija. Speed Brawl je sport koji je nastao u razrušenoj imperiji među srednjom klasom i radnicima kao ultimativna zabava. Samo se najhrabriji i najbrži mogu suprotstaviti hordama Selenita.

Igra nije specijalno hardverski zahtjevna i korisnici s iole boljim laptopima s diskretnim grafikama će bez problema moći uživati u ovom odličnom 2D naslovu iz 2018. godine koji ima regularnu cijenu od 20 eura.

Tharsis (Epic)

I dok ocjenu za prethodnu igru još čekamo, strategiju za 18+ igrače Metacritic site ocjenjuje sa 61%. Ovo je tek prosječna ocjena i po svemu sudeći Tharsis je upravo takva igra, ali ako ste ljubitelj poteznih strategija na temu svemira, mistike i pomalo horora ovo bi vam se moglo dopasti ili će vam pomoći da skrenete misli sa svakodnevice na kratko.

Iako je u pitanju potezna strategija dodan je neobičan element u gameplay - bacanje kockica. I kanibalizam! Igra počinje letom na Mars prilikom kojeg glavni likovi, od kojih ovisi čovječanstvo, upadaju u svemirsku oluju…

Na misiju se čovječanstvo uputilo zbog neobičnog signala s Marsa, iz regije Tharsis, a pitanje je tko je poslao signal i zašto? Morate voditi svoju posadu kroz katastrofe, nestašicu hrane i nepopustljivu prirodu svemira - a sve to pokušavajući zadržati zdrav razum usred zagonetnih signala i upozorenja s Marsa.

Uz razne izazove donosit ćete teške odluke i krenuti u najvažniju misiju u povijesti čovječanstva. Igra Tharsis inače košta 15 dolara.

Titan Quest Anniversary Edition (Steam)

Kroz Titan Quest, prvu od dvije epizode objedinjene u Anniversary Edition izdanju, vraćamo se u voljenu staru Grčku. Tamo ćete se još jednom boriti s davno protjeranim i zlim titanima i drugim stvorenjima čuvene mitologije kako bismo kroz dodatak tj. ekspanziju Immortal Throneu skoknuli do Egipta, Vavilona, a onda i do Kineskog zida gdje ćemo se boriti s raznim monstrumima.

Titan Quest - Anniversary Edition
Izvor: Youtube

Obje ove epizode su, uz poboljšanu grafiku, spojene u Anniversary izdanju 2016. godine, povodom proslave desetljeća od izdavanja prve igre. Ovaj paket je na Steam platformi potpuno besplatan za sve registrirane igrače do 23. rujna 2021.

Ipak, za kompletan serijal falit će vam još dvije ekspanzije, Ragnarok i Atlantis, koje su za vrijeme ove akcije na značajnom sniženju i koštaju po pet eura (inače su po 15). Ako se odlučite za oba DLC-a zajedno ćete ih platiti još manje - tek 8,5 eura!

A za konfiguraciju ne brinite, radit će gotovo na svakom računalu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI