ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalna konzumacija mobilnih aplikacija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalna konzumacija mobilnih aplikacija

Autor Krunoslav Ćosić

Slijedi li još jednu rekordna godina što se tiče mobilnih aplikacija?

 Mobilne aplikacije Izvor: Shutterstock

Suočen s optužbama protiv tržišnog natjecanja i gnjevom (nekih) proizvođača aplikacija, Apple je u studenom 2020. za programere koji zarađuju manje od milijun dolara godišnje uveo App Store Small Business program koji smanjuje spornu proviziju tvrtke u trgovini aplikacijama s 30 na 15 posto.

Apple je nedavno najavio da će proizvođačima aplikacija dopustiti da obavijeste korisnike o načinima plaćanja izvan Appleovog ekosustava, na primjer putem e-pošte, što će im omogućiti da zaobiđu proviziju App Store-a.

U ovoj priči je prisutan i Google sa svojom trgovinom aplikacijama Google Play. Detaljnije ćemo temu zaključiti sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati koju su mobilnu aplikaciju i Google i Apple izbacili iz svoje trgovine aplikacijama. Do 23. rujna ne propustite preuzeti tri besplatne video igre - Titan Quest Anniversary Edition, Speed Brawl i Tharsis.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI