Treći operativni sustav za pametne telefone postiže sve veći uspjeh | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Treći operativni sustav za pametne telefone postiže sve veći uspjeh

Autor Krunoslav Ćosić

Huawei svoje pametne telefone nadograđuje novim operativnim sustavom

  Izvor: Youtube

HarmonyOS u verziji 2 najnoviji je operativni sustav u svijetu pametnih telefona, uz Android i Appleov iOS. Prije nekoliko mjeseci objavljeno je da će Huaweijevi pametni telefoni s Androidom biti nadograđeni na HarmonyOS, a nadogradnja će zahvatiti telefone koji su predstavljeni čak i nekoliko godina unatrag.

Broj nadogradnji na operativni sustav Harmony 2 premašio 100 milijuna korisnika. „HarmonyOS korisniku omogućuje jednostavan način povezivanja, fantastično iskustvo korištenja i nudi mu idealno rješenje u svakoj prilici. Ponosni smo što će HarmonyOS postati bazni operativni sustav u današnjem informacijskom dobu gdje se sve radi online. Naši partneri nam pomažu u izgradnji softvera otvorenog koda i pouzdanog ekosustava pametne industrije“, izjavio je Richard Yu, glavni izvršni direktor Huawei poslovne grupe.

  Izvor: Huawei

HarmonyOS 2 instaliran je rekordnom brzinom nakon što je nadogradnja postala dostupna od 2. lipnja za više od 100 modela uređaja, uključujući pametne telefone i tablete. Tri mjeseca nakon predstavljanja, ukupan broj nadogradnji na HarmonyOS 2 premašuje 100 milijuna što niti jednom drugom operativnom sustavu nikada nije pošlo za rukom u tako kratkom roku.

HarmonyOS omogućuje jednostavno uparivanje različitih uređaja te njihovu glatku komunikaciju. Na primjer, korisnik može povlačiti određenu ikonu s jednog uparenog uređaja na drugi (drag and drop opcija). Korisnici mogu personalizirati početni zaslon te prilagoditi veličinu kao i položaj widgeta te aplikacija prema osobnom stilu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI