33%: Aplikacija za lovce na promocije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

33%: Aplikacija za lovce na promocije

Autor Krunoslav Ćosić

Od sada je dostupna u Hrvatskoj, a nudi neke od naprednih značajki te ekološki pristup

 33%.jpg Izvor: 33%

Mobilna aplikacija „33%“ započela je s radom na hrvatskom tržištu, a namijenjena je svim lovcima na promocije koji će od sada imati uvid u popuste na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj. Umjesto listanja kataloga i samim time utjecaja na okoliš, aplikacija omogućuje pregled promocija u bilo koje vrijeme.

33 kilograma promotivnih letaka godišnje prosječno njemačko kućanstvo zaprimi u svoj poštanski sandučić, što je potaknulo internacionalni tim koji čine Ben Delhey, Anton Petkov i Josip Muller da tiskane letke prenesu u digitalni svijet.

U Hrvatskoj se, prenosi procjene Muller, godišnje na tisak letaka i kataloga utroši 25.000 tona papira, a broj takvih izdanja ide i iznad 100 milijuna primjeraka. U samo nekoliko klikova svoju kupovnu listu proizvoda možete podijeliti s prijateljima ili članovima obitelji.

 Josip Muller_33%.jpg
Josip Muller
Izvor: 33%

Aplikacija za Google Android i Apple iOS operativne sustave na hrvatskom jeziku omogućuje kreiranje liste omiljenih proizvoda, kupovnih listi ovisno o potrebama korisnika, određivanje radijusa poslovnica s obzirom na lokaciju na kojoj se korisnik nalazi te pregledavanje maloprodajnih promocija na jednome mjestu.

Proces traženja proizvoda možete dodatno ubrzati odabirom željene kategorije, primjerice: hrana, piće, cvijeće, uređenje doma, dječji proizvodi, smrznuta hrana, međunarodna kuhinja, začini i brojne druge. Aplikacija pokazuje i koliko je dugo proizvod na sniženju, a na kraju kupovne liste izračunava i konačni iznos kupnje.

U 33% možete unijeti listu svojih omiljenih proizvoda koje najčešće kupujete te potom brzo i jednostavno trenutno provjeriti kad i gdje su ti proizvodi na sniženju te sukladno tome odlučiti gdje ćete obaviti svoju kupovinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI