FALL GUYS: U Epic Games trgovinu stiže već u lipnju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FALL GUYS: U Epic Games trgovinu stiže već u lipnju

Autor Igor Martić

Besplatna, cross-platformska masovna igra Fall Guys je namijenjena za više igrača

 Fall Guys (3).jpg Izvor: Epic Games

Party igra u kojoj ćete se vi i vaši kolege natjecati kroz rastuće runde apsurdnog kaosa na stazi s preprekama dok na kraju ne ostane samo jedan sretni pobjednik. Multiplayer igra stiže 21. lipnja 2022. u Epic Games Store, a izdavač je Mediatonic.

Namijenjena za igranje na Windows računalima u Fall Guys ste pozvani da zaronite i dođete do pobjede u panteonu nespretnih. Rookie ili profesionalac? Solo ili za tulumarenje? Fall Guys donosi stalno razvijajuću, visoko koncentriranu veselost i zabavu.

 Fall Guys (2).jpg Izvor: Epic Games

Jedina stvar važnija od pobjede je da dok to radite izgledate što smiješnije. Zgrabite najgluplji kostim koji možete i stanite u red — predstava uskoro počinje. Natjecateljski je i kooperativan: krećite se između natjecateljskih besplatnih za sve i kooperativnih izazova ili se borite s Blunderdomeom s do 3 prijatelja.

Igrajte se s prijateljima: Fall Guys podržava različite igre, zabave na različitim platformama i napredovanje putem vašeg računa na Epic Games. To je sadržaj koji se neprestano razvija: igra ostaje svježa s ograničenim vremenskim događajima i novim načinima igre. Svaka sezona sa sobom donosi nove kostime, suradnje, prepreke i načine igre.

 Fall Guys (4).jpg Izvor: Epic Games

Veličanstveno je sve prilagodljivo: birajte između mnoštva boja, uzoraka, kostima i natpisnih pločica. Kako biste igrali Fall Guys bit će vam potrebno Windows računalo s operativnim sustavom Windows 10, 8 GB radne i samo 2 GB raspoložive memorije, uz minimalno Intel Core i5 ili AMD ekvivalentan procesor. Grafika bi trebala biti minimalno NVIDIA GTX 660 ili AMD Radeon HD 7950, uz širokopojasni internet. Naravno, morat ćete otvoriti račun u Epic Games trgovini kako biste preuzeli igru na svoje računalo i zabavljali se (s prijateljima).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI