AVANTURA PLAVOG JEŽA: Nova Sonic Frontiers avantura | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AVANTURA PLAVOG JEŽA: Nova Sonic Frontiers avantura

Autor Smartlife

Kombinacija već viđenih gaming recepata na nov način

 Sonic-Frontiers-5.jpg Izvor: Sega

Sega je prvim, mada vrlo kratkim videom, najavila dolazak nove Sonic Frontiers avanture u potpuno otvorenom 3D svijetu koji podsjeća ne samo na Nintendo Zelda naslove nego i na Horizon serijal, i to više od očiglednog.

Nije da nam to smeta, samo kažemo da podsjeća jer po onome što je nakon inicijalnog Seginog videa pokazao IGN u prvom gameplay videu Sonic Frontiers izgleda dobro. Grafika možda nije toliko napredna koliko bi se očekivalo od PlayStation 5 i Xbox Series X mogućnosti, ali je prikazani 3D svijet zaista ogroman.

Sonic Frontiers: World Premiere Gameplay | IGN First
Izvor: Youtube

Sonic Frontiers čak donosi neke glavolomke koje nisu bile toliko česte u Sonic Team igrama, a vidimo i borbe s kraljicama i novi sustav jurišanja kroz nivoe. Osim skakanja, trčanja i pretvaranja u kuglicu Sonic se sad može ispaliti unaprijed, koristiti slidere, krčiti put i kretati se u svim osama, ali samo na određenim mjestima tj. po određenim površinama.

Sonic je ovog puta na Starfall otoku koje ima šume, vodopade, pustinje. Zaista su lijepo dizajnirane livade i cvjetne poljane, ali tvorci igre kažu da je to samo početak te će kroz različite nivoe Sonic posjetiti do sada nikad viđene predjele - imaju li na pameti nešto posebno, ne znamo.

IGN First - Sonic Frontiers Teaser
Izvor: Youtube

Vođa Sonic Team ekipe Takashi lizuka, koji radi na igri već dugo, rekao je da bi želio da Frontiers ima jednako trajan utjecaj poput igre Sonic Adventure. Sonic Frontiers bi trebao biti objavljen tijekom praznika 2022. godine i to za Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, Switch i PC

Sonic Frontiers - najavni trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI