OD DANAS I U HRVATSKOJ: PlayStation Plus pretplata | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OD DANAS I U HRVATSKOJ: PlayStation Plus pretplata

Cijena starta od 65 kuna mjesečno, a birati se može između tri opcije

 PlayStation Plus (2).jpg Izvor: Playstation

PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra i PlayStation Plus Premium od 23. lipnja 2022. dostupni su u Hrvatskoj. PlayStation Plus uvodi novu eru izbora pretplate za igrače, s više od 700 kvalitetnih igara i dodatnih pogodnosti.

Novi PlayStation Plus katalog igara uključivat će naslove programera iz PlayStation Studios kao što su Insomniac Games, Naughty Dog i Sucker Punch te partnere trećih strana kao što su Rockstar Games, Square Enix, WB Games, Ghost of Tsushima: Director's Cut, Marvel's Guardian of the Galaxy, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, NBA 2K22 i Red Dead Redemption 2.

 PlayStation igre (1).jpg Izvor: Playstation

Klasične igre koje dolaze na PlayStation Plus uključuju omiljene hitove kao što su Ape Escape, Syphon Filter i Tekken 2. Neke od ovih klasičnih igara pokazat će poboljšanu brzinu kadrova i višu rezoluciju od originalnih verzija koje su lansirane.

Pretplata nakon lansiranja u Americi početkom lipnja te u Aziji u svibnju stiže u Europu, Australiju i Novi Zeland. Igrači uz potpuno novi PlayStation Plus mogu otkriti i uključiti se u više sadržaja nego ikada prije te produbiti svoju vezu s PlayStation zajednicom kroz zajednička iskustva.

PlayStation Plus izdvaja visok kalibar sadržaja, a usluga će nastaviti rasti s novim mjesečnim ponudama igara koje uključuju neke od najslavnijih naslova na PlayStation platformama. U ponudi su tri opcije.

 PlayStation Plus (1).jpg Izvor: Playstation

PlayStation Plus Essential

Za 65 kuna mjesečno (181 kuna za tri mjeseca odnosno 438 kuna za 12 mjeseci) PlayStation Plus Essential pruža iste pogodnosti koje članovi PlayStation Plusa ostvaruju danas kao što su: PS4 i PS5 mjesečne igre, multiplayer opcija za igrače, ekskluzivni popusti, pohrana na oblaku i još mnogo toga. U ovom planu nema promjena za postojeće članove PlayStation Plusa, a cijene ostaju iste.

PlayStation Plus Extra

Za 100 kuna mjesečno (290 kuna za tri mjeseca odnosno 730 kuna za 12 mjeseci) PlayStation Plus Extra pruža sve pogodnosti iz plana Essential te dodaje katalog do 400 najzabavnijih PlayStation 4 (PS4) i PlayStation 5 (PS5) igara - uključujući hitove iz PlayStation Studios kataloga i trećih partnera. Igre u Extra planu mogu se preuzeti za igranje.

PlayStation Plus Premium

Prednosti opcije PlayStation Plus Premium su što uz sve pogodnosti Essential i Extra planova dodaje do 340 dodatnih igara uključujući PlayStation 3 igre dostupne putem streaminga na oblaku te katalog omiljenih klasičnih igara iz originala PlayStation, PlayStation 2 (PS2) i PlayStation Portable (PSP) generacije.

Dostupan je pristup streamingu na oblaku za originalne PlayStation, PS2, PSP i PS4 igrice. U ovom planu nudi se i vremenski ograničena probna verzija igara tako da kupci mogu isprobati odabrane igre prije kupnje. Cijena mjesečne pretplate za PlayStation Plus Premium je 122 kune mjesečno (360 kuna za tri mjeseca odnosno 875 kuna za 12 mjeseci).

 PlayStation igre (2).jpg Izvor: Playstation

Bez povećanja trenutne pretplate

Prilikom svakog regionalnog lansiranja trenutna pretplata za igre na oblaku PlayStation Now prijeći će na novu uslugu PlayStation Plus. Trenutni korisnici će prijeći na PlayStation Plus Premium s pristupom streamingu na oblaku sve dok njihova trenutna pretplata ne istekne – bez povećanja njihove trenutne pretplatne naknade.

11 tržišta u istočnoj Europi krenut će s pristupom streamingu na oblaku, s ukupno 30 tržišta s pristupom streamingu na oblaku.

PlayStation Plus je u početku lansiran 2010. godine i bio je prva usluga članstva za konzole koja je pružala redovitu biblioteku mjesečnih igara. PlayStation Now pokrenut je 2014. godine i bio je prva pretplatnička usluga streaminga na igraćoj konzoli. Uz novo poboljšani PlayStation Plus, Sony Interactive Entertainment podiže uslugu pretplate na sljedeću razinu pružajući još veću vrijednost igračima.

 PlayStation igre (3).jpg Izvor: Playstation

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI