Sve informacije bitne za poljoprivrednike donosi aplikacija eSavjetnik | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Sve informacije bitne za poljoprivrednike donosi aplikacija eSavjetnik

Autor Igor Martić

Poljoprivrednici će kroz eSavjetnik moći pronaći stručne savjete i vijesti iz područja poljoprivredne proizvodnje

 esavjetnik aplikacija Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede je aplikaciju eSavjetnik namijenilo hrvatskim poljoprivrednicima. Kroz personalizirano sučelje poljoprivrednici će imati središnje mjesto za pristup ključnim informacijama bitnim za ispunjavanje administrativnih obveza i pomoći će im pri razvoju poljoprivredne proizvodnje.

 eSavjetnik (1) Izvor: App Store

Istovremeno, Ministarstvu poljoprivrede će aplikacija omogućiti jednostavniju i bržu komunikaciju s poljoprivrednim proizvođačima te kvalitetniju analizu podataka. Poljoprivrednici će kroz eSavjetnik dobiti stručne savjete i vijesti iz područja poljoprivredne proizvodnje, detaljne informacije i najave o vremenskim prilikama u njihovom području, informacije o registriranim i odobrenim sredstvima za zaštitu biljaka te preporuke za zaštitu bilja kao i lokacije za zbrinjavanje ambalažnog otpada.

 eSavjetnik (2) Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Putem ove mobilne aplikacije i web platforme poljoprivrednici će moći preuzeti sve obvezne evidencija za IAKS mjere, pronaći najbližeg dostupnog savjetnika Ministarstva poljoprivrede stručnog za traženi sektor proizvodnje, a obveznicima mjera iz Programa ruralnog razvoja bit će omogućeno personalizirano praćenje njihovih obaveznih edukacija te prijavu na iste.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI