ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Korištenje aplikacije TikTok | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Korištenje aplikacije TikTok

Autor Krunoslav Ćosić

Prema izvorima tvrtke, TikTok je prvi put premašio granicu od milijardu mjesečnih korisnika

 TikTok (3) Izvor: Shutterstock

Ne treba vas to čuditi jer je upravo pandemija koronavirusa u prvoj polovici 2020. odgovorna za golem rast ove video sharing aplikacije odnosno društvene mreže. Iako je aplikacija postala svjetski moćnik, još uvijek je najuspješnija na svom terenu, u Kini. Tamo joj je naziv Douyin.

Vlasnik TikTok aplikacije za kojoj su najviše poludjela djeca je ByteDance, tvrtka osnovna u rujnu 2016. godine, a dostupna je na 40 jezika te preko iOS i Android operativnih sustava na pametnim telefonima i tabletima.

Aplikacija za dijeljenje video filmova najviše uspjeha ima u Kini, a popularna je i u mnogim drugim zemljama. Gdje je sve TikTok popularan objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada otkrivamo sve najnovije funkcionalnosti koje nudi aplikacija Telegram. Znate li koliko u Hrvatskoj, u Srbiji, u BiH i u drugim zemljama postoji bankomata za kriptovalute?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI