RJEŠENJE ZA ANDROID AUTO Ako koristite pametni telefon s dvije SIM kartice | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RJEŠENJE ZA ANDROID AUTO Ako koristite pametni telefon s dvije SIM kartice

Autor Davor Dakić

Android Auto će uskoro dobiti bitnu nadogradnju

 Android Auto (1) Izvor: Shutterstock

Korisnici pametnih telefona s dvije SIM kartice do sada su imali problem pri korištenju mobilne aplikacije Android Auto, prilikom spajanja telefona u svojem vozilu – nisu mogli mogućnost biranja SIM kartice za telefonske pozive.

Razlog je jednostavan: Android Auto nije imao podršku za rad s dvije SIM kartice! Uvijek je korištena SIM kartica koju je korisnik u svojem telefonu označio kao primarnu. Google je počeo s rješavanjem ovog nedostatka, a očekuje se kroz sljedeću nadogradnju. Datum objave softverskog ažuriranja kroz koje će stići rješenje za dual SIM telefone Google nije objavio, ali za očekivati je da će se to dogoditi kroz nekoliko sljedećih tjedana.

 Dual SIM mobitel dvije SIM kartice Izvor: Shutterstock

Korisnici bi u svojem vozilu, na ekranu infotainment sustava, trebali moći birati koju će od dvije SIM kartice koristiti za telefonske pozive. Ta opcija pojavit će se automatski kada Android Auto otkrije spajanje telefona s dvije SIM kartice (dual SIM).

Očekuje se da će funkcionalnost biti dostupna i za korisnike eSIM kartice, a ne samo za korisnike sa standardnim SIM karticama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI