ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Sjećate li se Pokemona? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Sjećate li se Pokemona?

Autor Igor Martić

Pokémon Company uspjela je ne samo prebroditi tekuću pandemiju

 Pokemon (1) Izvor: Shutterstock

Nakon što je u srpnju lansirana na video konzoli Nintendo Switch najnovija Pokémon video igra Pokémon Unite pojavila se na Android i iOS uređajima. Iako je igra besplatna za igranje, baš kao i njezin nedavni veliki hit Pokémon Go, Pokémon Company u posljednjih nekoliko godina stalno povećavala svoj neto prihod.

Koliko su zarađivali prije pet godina, u 2016. godini, koliko u 2017. godini kada je uslijedio pad i zatim rast u sljedećim godinama objavit ćemo sutra. Do tada izgledajte lijepo i zdravo bez odlaska u kozmetički salon, uz masažer za pomlađivanje i ljepotu.

U posljednje vrijeme svi govore o univerzalnom punjaču za pametne telefone, kako bi se manjio broj punjača koji se bacaju odnosno ne koriste – jel stiglo vrijeme za univerzalni punjač i za prijenosna računala? Na kraju, saznajte gdje se Douyin odnosno TikTok najviše koristi u svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI