ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Postoje li zemlje u kojima je podatkovni promet neograničen? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Postoje li zemlje u kojima je podatkovni promet neograničen?

Autor Ivan Vukić

Građani u nekim državama ne moraju razmišljati koliko koriste internet

 Podatkovni plan (1) Izvor: Shutterstock

Gotovo dvije trećine Finaca ne moraju brinuti o dostizanju ograničenja podataka kod svog davatelja internetskih usluga. Prema podacima iz Statista Global Consumer Survey, 65 posto stanovnika Finske koristi neograničeni podatkovni plan na svojem mobilnom telefonu.

Finska je ne samo zemlja s najvećim udjelom ljudi koji koriste neograničene mobilne podatkovne planove u Europi već i diljem svijeta. Kakva je situacija u drugim europskim zemljama i svijetu? Recimo, u Indiji je taj postotak samo 22 posto.

Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada provjerite kako se i prethodni korišteni pametni telefoni mogu ponovo koristiti, uz jamstvo prilikom kupnje. Prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) produžuje se trajanje potvrda o cijepljenju na 365 dana, što će obradovati sve koji su se uskoro trebali cijepiti sljedećom dozom kako bi i dalje mogli koristiti benefite potvrde o cijepljenju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI