ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Volite li binge-watching? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Volite li binge-watching?

Iako je usluga streaminga videa s Netflix servisa dostupna u više od 190 zemalja, mnoga su tržišta još uvijek nerazvijena

profimedia-0516443605 Izvor: bestravelvideo / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako bi dodatno potaknuo prihvaćanje streaming uslugeu afričkim zemljama, Netflix je nedavno najavio besplatnu verziju svoje aplikacije za korisnike Androida u Keniji kako bi testirao tamošnju situaciju i odvojio se od prezasićenih tržišta poput SAD-a i Europe.

Model određivanja cijena za buduću punu verziju ostaje nejasan, iako će vjerojatno biti u području od 5 do 10 američkih dolara.

Zanimali li u kojim zemljama u svijetu najmanje koliko košta binge-watching, omiljeni način gledanja streaming sadržaja putem platforme Netflix, navratite sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati kakav se to novi punjač pojavio koji će električnom automobilu za samo tri minute omogućiti 100 kilometara vožnje.

LED terapija i masaža protiv bora poslužit će ne samo za dobar vid nego i za ljepotu, zdravlje i opuštanje. Još uvijek se priča o padu Facebooka i njegovih servisa – istražili smo koliko je Facebook u svakoj minuti zarađivao dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost