NAKON PES-A SADA I FIFA Hoće li još jedna popularna igra mijenjati svoj naziv? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAKON PES-A SADA I FIFA Hoće li još jedna popularna igra mijenjati svoj naziv?

Electronics Arts razmišlja o kraju FIFA serijala što bi moglo mnoge rastužiti

FIFA 22 (2) Izvor: Steam

Konami Pro Evolution Soccer (PES) je brend koji je među igračima poznat već dugi niz godinate je njihova odluka o promjeni naziva iz PES u eFootbal mnoge iznenadila. Vjerojatno ste primijetili kako novi brend i nova igra nisu naišli na odobrenje kod publike te da je novi PES postao najgore ocijenjena igra ikada.

Konami je u međuvremenu izjavio kako rade na ispravkama te da će eFootball uskoro zasjati u punom sjaju, ali malo tko u to vjeruje.

FIFA 22 (4) Izvor: Steam

Poučen konkurentskim iskustvom i Electronics Arts, izdavač FIFA serijala, ozbiljno razmišlja o promjeni serijala nogometnih simulacija. A kada neka kompanija u službenoj izjavi na web portalu kaže kako ozbiljno razmišlja o nečemu onda to obično bude samo ljepši način na koji su htjeli reći da su to već uradili.

EA navodi da je u tijeku razmatranje promjena ugovora s organizacijom FIFA pa je velika šansa da će FIFA 22 zaista biti posljednja igra s ovim nazivom. Za razliku od konkurencije iz Japana, ova odluka kompanije Electronics Arts ima više smisla.

Konami je sam osmislio naziv i oni su vlasnici PES brenda dok je FIFA u stvari naziv internacionalne nogometne asocijacije - EA plaća licencu za korištenje FIFA naziva u svojim igrama. Ukoliko promijene naziv to će znači kako EA neće više morati plaćati licencu koja vjerojatno nije nimalo jeftina.

FIFA 22 - Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost