PLAYSTATION 5 KONZOLE, SIMULATORI… Zagreb dobio novu gaming arenu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLAYSTATION 5 KONZOLE, SIMULATORI… Zagreb dobio novu gaming arenu

U zapadnom dijelu Zagreba otvorena je gaming arena HoG powered by A1

Hall of Game Centar Z Zagreb 08.10.2021 (10) Izvor: Krunoslav Ćosić

U Hall of Game, smještenoj u trgovačkom centru Centar Z, istovremeno se može igrati na čak 80 različitih igraćih uređaja – 11 PlayStation 5 priključenih na 65-inčne NEO QLED Samsung televizore, na pet različitih simulatora možete isprobati razne situacije poput skijanja, a u casual dijelu je smješteno 40 uređaja za igranje.

Investicija od gotovo milijun eura već je ugostila prvi Fortnite turnir, a kroz partnerstvo spojena je na najmoderniju optičku gigabitnu mrežu i 5G mobilnu mrežu A1 Hrvatska.

Hall of Game Centar Z Zagreb 08.10.2021 (8) Izvor: Krunoslav Ćosić

Za one kojima će (i) ove godine nedostajati Reboot InfoGamer, koji se godinama održavao na Zagrebačkom Velesajmu, Hall of Game powered by A1 će biti zanimljiva alternativa. Naime, niti ove godine se tijekom studenog u Zagrebu neće održati popularni sajam gaminga.

Najveći gaming centar u Hrvatskoj Hall of Game powered by A1 prostire se na gotovo 900 četvornih metara te je opremljen s 50 računala koja pogone grafičke kartice GeForce RTX 3070Ti i Intelovi procesori 11. generacije uz Samsungove 27-inčne monitore od 244 Hz.

Prostor je u potpunosti prilagođen organizaciji natjecanja uz profesionalni esport stage te streaming hub kao i privatnu sobu za online natjecanja ili manje bootcampove. Bit će to dom mnogih esport turnira poput A1 Adria Lige, mjesto treninga, gaming događaja proslava i vrhunske zabave.

A1 Hrvatska pet godina daje podršku gaming zajednici - 2017. pokrenuto je najveće regionalno esport natjecanje u četiri igre (trenutno: CS:GO, League of Legends, Brawl Stars i FIFA) u kojima se za titulu
i novčane nagrade natječu najbolji timovi iz Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Albanije.

Finala svih dosadašnjih sezona održala su se u sklopu gaming događanja različitih formata u organizaciji Reboota. Upravo se Reboot Online Games Week powered by A1 vraća u svom trećem i najvećem izdanju od 17. do 21. studenog. Završnica 8. sezone A1 Adria Lige bit će ponovno vrhunac ovog najvećeg online gaming događanja u regiji, uz nagradni fond od oko 100.000 kuna.

Hall of Game Centar Z Zagreb 08.10.2021 (3) Izvor: Krunoslav Ćosić

Hall of Game Centar Z Zagreb 08.10.2021 (4) Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost