NOVA FUNKCIJA Poruke nestaju s pametnog telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA FUNKCIJA Poruke nestaju s pametnog telefona

Popularna opcija nestajućih poruka dodana je za Viber chatove u kojima se dopisuje više korisnika

Viber Nestajuce-poruke-foto Izvor: Viber

Nakon što je omogućio video i foto filtere Snapchat aplikacije u okviru kamere za sve korisnike, Viber donosi još jednu opciju. Nestajuće poruke, koje se izbrišu nakon zakazanog perioda vidljivosti, dolaze i u chatove u kojima se dopisuju više od dva sudionika.

Predstavljanje ove opcije poklapa se s prelaskom magične brojke od milijardu preuzetih aplikacija iz Google Play trgovine i dostupna je svim korisnicima - iOS, Android i HMS.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Opcija zakazivanja nestanka poruke iz chata dostupna je jednostavnim pritiskom na poslanu poruku i odabirom vremena nakon kojeg poruka mora nestati. Kako bi ova opcija bila dostupna potrebno je ažurirati Viber aplikaciju na posljednju dostupnu verziju.

Viber-grupni-cet-nestajuce-poruke Izvor: Viber

Korisniku je ostavljen izbor između 10 sekundi nakon kojih će poruka nestati ili jedne minute, sat vremena, 24 sata ili odmah nakon što je korisnik u chatu pročita. Također, na svim Android 6 i novijim uređajima neće biti omogućena opcija snimanja ekrana nakon što se aktivira ovakva poruka ili njeno prosljeđivanje i kopiranje.

Sve poruke u okviru aplikacije Viber kao i pozivi glasom ili video konferencije su enkriptirani s kraja na kraj i nije ih moguće pratiti, ali nekim će korisnicima ova opcija omogućiti veći osjećaj sigurnosti.

Disappearing Messages on Viber
Izvor: Youtube

Najnovije

Mobilnost